Κεντρική Γ' Εθνική “Στο τέλος μίλησε η πείρα, άξιος συγχαρητηρίων ο Τσιμπής…”

“Στο τέλος μίλησε η πείρα, άξιος συγχαρητηρίων ο Τσιμπής…”

karamixalis apollon kalamarias

O Aπόλλων Καλαμαριάς κόντρα στον Αστέρα Σίνδου πήρε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη (57-65) και παράλληλα το δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα (4/11) μίλησε στο mgskapollon.gr ο Δημήτρης Καραμιχάλης ο οποίος μεταξύ άλλων στάθηκε στον Θάνο Τσιμπή ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για αρκετό καιρό και μάλιστα αγωνίστηκε με πυρετό έχοντας πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Μπαλογιάννη.

Αρχικά ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς για το ματς της Κυριακής είπε: “Περάσαμε μέσα από μια πολύ δύσκολη έδρα. Η ομάδα της Σίνδου ήθελε να αποδείξει πως τα δύο πρώτα παιχνίδια ήταν άσχημα γι’ αυτήν. Έπαιξε με σθένος απέναντί μας και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Εμείς είχαμε κάποιους βασικούς παίκτες εκτός ρυθμού, αλλά στο τέλος μίλησε η πείρα και η ικανότητα ορισμένων παικτών μας. Περάσαμε νικηφόρα από μια έδρα η οποία θα αποδειχτεί στην συνέχεια πολύ δυνατή και ο Αστέρας θα κάνει ζημιές”.

Αναφερόμενος στον Τσιμπή και γενικότερα στην ομάδα του Απόλλωνα, ο Καραμιχάλης τόνισε: “Εμείς πήραμε τον Τσιμπή για να αποτελέσει τον φυσικό μας ηγέτη. Αγώνα με αγώνα, αυτό θα το αποδεικνύει περίτρανα… Πιστεύουμε σε όλα τα παιδιά, έχουμε εμπιστοσύνη προς τους παίκτες μας και θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να παίξουν. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και οι προπονήσεις όσο περνάει ο καιρός, θα γίνονται πιο σκληρές και πιο ανταγωνιστικές έτσι ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλους τους παίκτες να αναδείξουν το ταλέντο τους”.

Συνεχίζοντας, ο έμπειρος κόουτς πρόσθεσε για τον 29χρονο παίκτη που αγωνίστηκε με πυρετό κόντρα στον Αστέρα Σίνδου: “Ο Τσιμπής ήταν άξιος συγχαρητηρίων γιατί έπαιξε με πυρετό και έδωσε την ψυχή του για να νικήσει η ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…