Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Σημαντικό να μην έχεις απώλειες στην έδρα σου”

“Σημαντικό να μην έχεις απώλειες στην έδρα σου”

papanto

Ο Πανιώνιος πανηγύρισε τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς κέρδισε εντός έδρας το Ρέθυμνο. Ο Νώντας Παπαντωνίου μετά το ματς μίλησε για τη νίκη της ομάδας της Νέας Σμύρνης και τόνισε ότι είναι σημαντικό να μην έχουν απώλειες στην έδρα τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον ΠΣΑΚ:

Νώντα, η νίκη επι του Ρεθύμνου συνδυαστηκε με επιβλητική εμφάνιση. Που οφείλεται αυτή η μεταμόρφωση σας;

“Έγιναν αλλαγές στο ροστερ, η ομάδα ενισχύθηκε και μαζί με μένα πήρε αλλα δυο παιδιά. Δουλεύουμε πολυ, υπάρχει θέληση και όρεξη απο όλους και η εικόνα βελτιώθηκε. Κάναμε μια πολυ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα πιο έμπειρη”.

Θεωρείς πως στη συνέχεια του πρωταθλήματος, θα αποτελέσετε την ευχάριστη έκπληξη;

“Μην κοιτάμε μακριά. Το πρωτάθλημα γίνεται κάθε χρόνο και πιο ανταγωνιστικό, οι ομάδες δυναμώνουν. Όλες οι ομάδες στη έδρα τους είναι δυνατές. Το σημαντικό είναι να μην έχεις απώλειες στη έδρα σου, απο ομάδες ίδιας δυναμικότητας”.

Η προσθήκη του Ντορσεϊ αλλάζει επίπεδο την ομάδα;

“Ο Ντορσεϊ είναι ένα παιδί με κλάση απο ΝΒΑ και Ευρωλίγκα αλλα είχε μείνει ένα χρόνο εκτός, προσπαθεί να βρει τα πατήματα του. Δουλεύει παρά πολυ και μάλιστα έξτρα, θέλοντας να βρει γρήγορα το ρυθμό του. Πιέζει τον εαυτό του και έχω εντυπωσιαστεί. Είναι πολυ σημαντικό διότι εκτός απο τη βελτίωση του, βλέπουν οι υπόλοιποι παίκτες τη θέληση του και αυτό δημιουργεί μια καλή εικόνα για όλους και η ομάδα βελτιώνεται”.

Την επόμενη αγωνιστική παιζετε με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Τι θα κερδίσει ο Πανιώνιος απο αυτό το ματς;

“Είναι απο τα παιχνίδια που λέμε ότι είναι εύκολα, χωρίς αγχος. Θα προσπαθήσουμε να δοκιμάσουμε πράγματα για το ματς με τον Κολοσσό. Θελουμε να βρούμε καλύτερη χημεία, να δουλέψουμε μαζί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…