Κεντρική Elite League “Όλοι μαζί να κάνουμε το καλύτερο για τον Χαρίλαο Τρικούπη” (vid)

“Όλοι μαζί να κάνουμε το καλύτερο για τον Χαρίλαο Τρικούπη” (vid)

ntinos kalampakos xarilaos trikoupis

Ο Ντίνος Καλαμπάκος είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός του Χαρίλαου Τρικούπη. Ο Έλληνας τεχνικός παρουσιάστηκε επίσημα από την ομάδα του Μεσολογγίου και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο για τον Χαρίλαο Τρικούπη.

Αναλυτικά:

“Ο Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το προπονητή Κωνσταντίνο Καλαμπάκο ο οποίος θα αναλάβει την ηγεσία του αντρικού μας τμήματος μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος ξεκίνησε την καριέρα του ως παίκτης αγωνιζόμενος στο Παγκράτι, τον Παναθηναϊκό, τον Σπόρτινγκ και τους Αμπελόκηπους.

Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε ως βοηθός στο Παγκράτι τη σεζόν 1999-2000.

Την επόμενη χρονιά βρέθηκε εκ νέου στον πάγκο του Παγκρατίου ως πρώτος προπονητής. Εν συνεχεία ο κ. Καλαμπάκος βρέθηκε στον Γκυζιακό(2006-2008) για να “μετακομίσει” στο Πέραμα(2008-2012) με το οποίο αγωνίστηκε για δύο χρονιές στην Α2 και μία χρονιά στη Β’ Εθνική. Τη σεζόν 2012-2013 αρχικά ήταν προπονητής στην ομάδα του ΠΟΛΙΣ Καλλιθέας για να ολοκληρώσει τη χρονιά στον Παπάγο. Από το 2013 έως το 2016 ήταν προπονητής του Παγκρατίου όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Α2 κατηγορία. Τη σεζόν 2015-2016 μάλιστα αναδείχτηκε προπονητής της χρονιάς στην Α2 και έτσι του δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία να κάνει το άλμα στην Α1 κατηγορία όντας προπονητής στον Κόροιβο Αμαλιάδας όπου έμεινε για 2 σεζόν (2016-2017 και 2017-2018). Τη φετινή σεζόν ξεκίνησε ως τεχνικός διευθυντής στον Ιωνικό Νίκαιας με τη συνεργασία του εκεί να ολοκληρώνεται πριν λίγες μέρες.

Καλωσορίζουμε το κόουτς Καλαμπάκο στην οικογένεια του Συλλόγου μας, του ευχόμαστε να έχει μια πετυχημένη πορεία στο πάγκο της ομάδας μας και να εκπληρωθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…