Κεντρική NBA “Ο Γιάννης θα φτιάξει τρίποντο κι όλοι το φοβούνται αυτό!”
NBA

“Ο Γιάννης θα φτιάξει τρίποντο κι όλοι το φοβούνται αυτό!”

giannis koufos

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει 25.6 πόντους (12ος στο NBA), 12.9 ριμπάουντ (6ος) και 5.7 ασίστ ανά αγώνα τη φετινή σεζόν. Έχει 53.5% στα σουτ εντός πεδιάς, 73.7% στις βολές κι έχει εξελιχθεί ίσως στον πιο ασταμάτητο slasher του πλανήτη, δίνοντας την αίσθηση ότι δεν βλέπει κανέναν αντίπαλο όταν παίρνει τα βήματα προς το καλάθι!

Ακόμη και στο δικό του, all-around παιχνίδι, όμως, εντοπίζονται ελαττώματα, όπως η ροπή στο λάθος αλλά κι ορισμένα ανόητα φάουλ, στα οποία υποπίπτει. Κανένα από αυτά, βέβαια, δεν μπορεί να συγκριθεί με την αδυναμία του να σουτάρει με συνέπεια από μακριά, με τον Έλληνα σούπερ-σταρ να μετρά μονάχα 2/23 τρίποντα φέτος!

Οι φανς του NBA αδημονούν, σχετικά με το πότε κι αν ο Αντετοκούνμπο θα φθάσει να θεωρείται “καλός σουτέρ”. Αν κρίνει κανείς από τα λεγόμενα του γενικού διευθυντή των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ, αξίζει να είναι κανείς αισιόδοξος σχετικά με τη συγκεκριμένη πτυχή του παιχνιδιού του Γιάννη!

“Κάθε χρόνο φτιάχνει και κάτι διαφορετικό. Είτε φέτος, είτε του χρόνου, θα τον δείτε να έχει φτιάξει τρίποντο“, τόνισε ο Χορστ στην εκπομπή του ESPN, “The Jump”. Επίσης, ανέφερε ότι η υπόλοιπη λίγκα κυριολεκτικά “φοβάται” ένα τέτοιο ενδεχόμενο!

Ακόμη, ο τζένεραλ μάνατζερ των “ελαφιών” φρόντισε να αποθεώσει τον ηγέτη της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά: “Το να τον βλέπεις να ωριμάζει μέρα με τη μέρα είναι καταπληκτικό. Η θέλησή του για δουλειά είναι αξεπέραστη, όπως και το μπασκετικό του IQ“.

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Τζον Χορστ

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…