Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Μας τιμώρησε ο Παναθηναϊκός”

“Μας τιμώρησε ο Παναθηναϊκός”

225446

Σε δηλώσεις του ο Αλεξάνταρ Τζίκιτς, μετά την ήττα της Μπουντούτσνοστ από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, τόνισε πως οι πράσινοι τιμώρησαν και το παραμικρό λάθος που έκανε η ομάδα του, ο οποίος πάντως εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλεξάνταρ Τζίκιτς:

“Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε. Παίζαμε σαν ομάδα και όταν ήμασταν μπροστά και όταν κυνηγούσαμε στο σκορ. Νομίζω ότι αυτό το αναγνώρισε ο κόσμος. Μπορεί κάποιος να μην είναι ικανοποιημένος από την ατομική απόδοση κάποιων παικτών, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος μετά από μία ήττα, αλλά πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι κοντά μας”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Μπουντούτσνοστ και πρόσθεσε:

“Ήμασταν στο παιχνίδι, αλλά τιμωρηθήκαμε, ενώ χάσαμε και μερικά ανοικτά σουτ. Κάναμε τέσσερα λάθη στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου και αυτό μας κόστισε. Νομίζω ότι δεν ήμασταν μακριά από τη νίκη. Το επίπεδο εδώ είναι πολύ υψηλό. Δεν είναι το ίδιο να αντιμετωπίζεις τους σέντερ της Αδριατικής λίγκας και εκείνους της Ευρωλίγκας.”

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Με ΛεΝτέι η προπόνηση της Παρτιζάν

Η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται από τον Ομπράντοβιτς. Ο Ζακ …