Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Κανείς δεν είναι χαρούμενος με το αρνητικό σερί”

“Κανείς δεν είναι χαρούμενος με το αρνητικό σερί”

davied blatt

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από συνεχόμενες ήττες και όπως τόνισε και ο Ντέιβιντ Μπλατ κανείς δεν είναι χαρούμενος με το αρνητικό σερί. Ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Μόναχο, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν, σημείωσε ότι πρέπει να υπάρξει αντίδραση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Nova:

“Έχουν παίξει καλά μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Ομάδα που παίζει δυνατή και σε πιέζει αρκετά στην άμυνά της. Παίζουν αρκετό καιρό μαζί και με το ομαδικό τους μπάσκετ, δημιουργούν προβλήματα και στην επίθεση.

Ο Νιχάντ Τζέντοβιτς είναι ο παίκτης κλειδί και θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε αν θέλουμε να τα πάμε καλά. Δεν είναι ο μόνος που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει να κάνουμε συνολική δουλειά, αν θέλουμε να τα καταφέρουμε”.

Για το αρνητικό σερί του Ολυμπιακού ο προπονητής του τόνισε: “Κανείς δεν είναι χαρούμενος για το αρνητικό σερί. Είναι κομμάτι της χρονιάς και της ζωής μας. Στόχος μας είναι να αντιδράσουμε σωστά και να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη. Είμαστε καινούργια ομάδα και η δουλειά μου είναι να κρατήσω την ομάδα ενωμένοι και να προχωρήσουμε σε επιτυχίες το επόμενο διάστημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…