Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Φοβηθήκαμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό”

“Φοβηθήκαμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό”

serelis

Το Λαύριο δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί σε όλο το παιχνίδι τον Ολυμπιακό και τελικά ηττήθηκε με μεγάλη διαφορά. Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Σερέλης, τόνισε μετά το ματς ότι φοβήθηκαν να κοντράρουν τους “ερυθρολεύκους”.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Στα πρώτα 23 λεπτά δείξαμε αρκετά ανταγωνιστικοί. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα από ό,τι έδειχνε το σκορ, αλλά δεχτήκαμε 15 πόντους από δικά μας λάθη και κάναμε πιο εύκολο το δεύτερο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό. Φοβηθήκαμε να τους κοντράρουμε. Συγκριτικά με τον Παναθηναϊκό παίξαμε καλύτερα. Έχουμε γυρίσει σελίδα πριν γίνει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν είναι ματς αυτά που καθορίζουν τους στόχους μας».

Λίγο αργότερα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου είπε: «Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι που εκ των προτέρων ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Θέλαμε να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική εικόνα, να δείξουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και να εκμεταλλευτούμε το γεγονός της κούρασης του Ολυμπιακού.. Για 23-24 λεπτά δείξαμε καλά πράγματα και ήμασταν ανταγωνιστικοί.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε το ρυθμό του, έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι και πήρε διαφορά. Έχουμε να κρατήσουμε και θετικά και αρνητικά πράγματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ξεκινάει μια σειρά αγώνων στην οποία πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε όσο περισσότερες νίκες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …