Κεντρική Basket League Χολαργός “Είχαμε ζητήσει τάιμ άουτ, αλλά…”

“Είχαμε ζητήσει τάιμ άουτ, αλλά…”

Χολαργός δεν τα κατάφερε κόντρα στο Ρέθυμνο, καθώς ηττήθηκε από τους Κρητικούς, οι οποίοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Άρης Λυκογιάννης μετά το ματς στάθηκε σε μία λάθος συνεννόηση, η οποία δεν έδωσε τάιμ άουτ στην ομάδα του.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη. Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ. Ελέγξαμε το ματς στο α’ ημίχρονο, αλλά ένα κακό δίλεπτο στο τελευταίο δεκάλεπτο δε μας έδωσε το δικαίωμα να πάμε με μεγαλύτερο πλεονέκτημα στα αποδυτήρια.

Στο β’ ημίχρονο το Ρέθυμνο Cretan Kings μπήκε πιο δυνατά στο ματς και πήρε διαφορές μέχρι 8 πόντους. Εκεί δείξαμε τεράστια αποθέματα και κάναμε ένα τρομερό τελευταίο 5λεπτο. Γυρίσαμε την εις βάρος μας διαφορά και αγγίξαμε τη νίκη 40’’ πριν τη λήξη. Έγινε κακή συνεννόηση στις τελευταίες φάσεις, μιλήσαμε για αλλαγές εκεί που γίνονται στα σκριν και οι παίκτες ολιγώρησαν. Έπιασε την μπάλα ο Μπαρτ, αυτός είναι ο Μπαρτ, έβαλε ένα δύσκολο σουτ.

Το ζητούμενο για μας ήταν να μην πιάσει την μπάλα. Από κει και πέρα υπήρξε σύγχυση αφού θεωρήσαμε ότι είχαμε ζητήσει τάιμ άουτ σε περίπτωση που σκόραρε το Ρέθυμνο και είπαν “το ζητήσατε μετά”, με αποτέλεσμα να γίνει «γκραν γκινιόλ» χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα να οργανώσουμε μία επίθεση και το βασικότερο να κάνουμε αλλαγές. Στην παράταση δύο μεγάλα σουτ των γηπεδούχων τους έδωσαν τη δυνατότητα να πάρουν μία μικρή διαφορά και τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…