Κεντρική Elite League “Έχουμε το ποιοτικότερο ρόστερ” (vid)

“Έχουμε το ποιοτικότερο ρόστερ” (vid)

vetoulas

Ο Νίκος Βετούλας κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο του Ιωνικού Νικαίας στο παιχνίδι με τον Κόροιβο και συνδύασε το ντεμπούτο του με νίκη. Ο Έλληνας τεχνικός μετά το ματς δήλωσε ότι το έκαναν αυτοί εύκολο, ενώ σημείωσε ότι η ομάδα του διαθέτει το ποιοτικότερο ρόστερ.

Αναλυτικά:

“Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι το οποίο το κάναμε εύκολο. Σίγουρα η ομάδα του Κοροίβου είναι αξιόλογη ομάδα που στα τελευταία παιχνίδια θέλει να πιέσει set παιχνίδι δεδομένου ότι έχει μόνο 7 λάθη, σε κάθε παιχνίδι. Θέλαμε να πιέσουμε το ρυθμό του παιχνιδιού να πάμε σε πολλές κατοχές. Θεωρώ ότι το καταφέραμε από το πρώτο ημίχρονο και γενικά η εικόνα του παιχνιδιού ήταν αρκετά καλή. Από εκεί και πέρα κοιτάμε τη συνέχεια για να μπορέσουμε να ενσωματώσουμε τον Λουκά στην Ομάδα και να προετοιμαστεί η Ομάδα για τα εκτός έδρας παιχνίδια”.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αναλογιζόμενος τη σημερινή εμφάνιση: “Είναι ένας μαραθώνιος το πρωτάθλημα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σίγουρα έχουμε το πιο ποιοτικό ρόστερ. Πρέπει να προετοιμαστούμε αναλόγως γιατί είναι τελείως διαφορετικά τα εντός έδρας παιχνίδια με τα εκτός έδρας ώστε στο τέλος να χαμογελάσουμε”.

Για πρόγραμμα αγώνων αυξημένης δυσκολίας που καλείται να βγάλει ο Ιωνικός το προσεχές διάστημα: “Πρέπει να ετοιμάσουμε την Ομάδα καλά για τα παιχνίδια που έρχονται (Ιπποκράτης εντός, Ηρακλής εκτός, Διαγόρας Δρυοπιδέων εντός), αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ιπποκράτη. Το ξέραμε αυτό αλλά από μας εξαρτάται το κατά πόσο θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα κάνουμε τις νίκες που χρειάζεται για να έχουμε πιο εύκολο έργο στη συνέχεια”.

Για την προσέλευση και την ατμόσφαιρα εντός του «Πλάτωνα»: “Δίνει υπερβολική δύναμη στα παιδιά, τους δίνει ένα κίνητρο παραπάνω. Από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο φωνή, είναι κάτι που δεν το συναντάς εύκολα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…