Κεντρική Β' Εθνική “Αυτή τη φορά θα είναι αλλιώς”

“Αυτή τη φορά θα είναι αλλιώς”

koulouriotis ippokratis

Εκτός έδρας αναμέτρηση για τον Οίακα Ναυπλίου περιλαμβάνει το πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής του ομίλου του Νότου της Β’ Εθνικής, καθώς ταξιδεύει στην Βούλα, την Κυριακή (25/11, 17:00), όπου θα αντιμετωπίσει τον Πρωτέα.

Ο Χάρης Κουλουριώτης κι ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος μίλησαν για το παιχνίδι.

“Μετά από μια σειρά τριών αγώνων που κρίθηκαν όλοι στον πόντο, η ομάδα μας θα δώσει ακόμα ένα πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι στον Πρωτέα στη Βούλα. Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε δουλέψει σκληρά και στοχευμένα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Θα ήταν ιδανικό να επιστρέψουμε στο Ναύπλιο με τη νίκη που θα μας κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία αλλά γνωρίζουμε όλοι τις δυσκολίες για το αποτέλεσμα αυτό, παρόλα αυτά ξέρουμε πως αν αγωνιστούμε με τον τρόπο που θέλουμε έχουμε ελπίδες να το πέτυχουμε”, τόνισε ο προπονητής του Οίακα.

“Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μια δυνατής και ποιοτικής ομάδας, που προέρχεται από μια καλή εκτός έδρας νίκη.
Εμείς με την σειρά μας θέλουμε μόνο το διπλό. Είμαστε πανέτοιμοι, υγιείς, δουλεύουμε πολύ καλά και θέλουμε να βγει αυτή η εικόνα την Κυριακή στο παρκέ. Θα δώσουμε το 100 % και αν την τελευταία φορά εκτός έδρας ήμασταν άτυχοι, αυτή τη φορά θα είναι αλλιώς!!”, πρόσθεσε ο άσος της ομάδας του Ναυπλίου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …