Κεντρική Γ' Εθνική “Αν δίνουμε το 100% στο γήπεδο, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν!”

“Αν δίνουμε το 100% στο γήπεδο, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν!”

akritidis 2

Την Κυριακή (4/11) ο Απόλλων Καλαμαριάς θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Σίνδου, μια ομάδα στην οποία αγωνίστηκε την περσινή σεζόν (2017-18) ο Πάρης Ακριτίδης. Ο σέντερ του Απόλλωνα, που προέρχεται από πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στον Α.Ο. Πολυγύρου μετρώντας 18 πόντους με επτά ριμπάουντ (στο σύστημα αξιολόγησης συγκέντρωσε 18 βαθμούς), μίλησε στο mgskapollon.gr και αναφέρθηκε στον κυριακάτικο αγώνα. Παράλληλα εξέφρασε την πίστη του στο φετινό σύνολο του Δημήτρη Καραμιχάλη.

“Ομάδα που αρέσκεται να τρέχει ο Αστέρας, θα πρέπει να δείξουμε προσοχή”

Αρχικά είπε για τον Αστέρα Σίνδου: “Eίναι μια νεανική ομάδα που αρέσκεται να τρέχει στο γήπεδο. Είναι ανταγωνιστική ομάδα που έχει νεανικό κορμό και διαθέτει ταλέντο. Περνά πολλές ώρες στο γήπεδο, τουλάχιστον αυτό γινόταν πέρυσι που ήμουν εκεί. Ο κόουτς Μπαλογιάννης κάνει καλή δουλειά και θα είναι ένας άξιος αντίπαλος. Θα πρέπει να δείξουμε προσοχή στο παιχνίδι”.

Συνεχίζοντας, τόνισε: “Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας… Ο προπονητής Μπαλογιάννης γνωρίζει το πώς παίζω εγώ αλλά και ο συμπαίκτης μου, ο Βασίλης Αγραφιώτης που επίσης ήταν στον Αστέρα Σίνδου πέρυσι. Αν δεν προσέξουμε, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Παρ’ ότι ο Αστέρας Σίνδου είναι μια νεανική ομάδα, έχει ένα σύνολο που μπορεί να κάνει πολλές ζημιές”.

“Μάθαμε από το ματς με τον ΒΑΟ…”

Ο Απόλλων την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από τον ΒΑΟ και αυτό το παιχνίδι αποτελεί… μάθημα εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Σίνδου, με τον Ακριτίδη να αναφέρει πως “η ομάδα μας πρέπει να είναι σοβαρή από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Δεν θα πρέπει να μπούμε στον ρυθμό των αντιπάλων που πιθανότατα θα είναι γρήγορος. Πρέπει να έχουμε εμείς τον ρυθμό του παιχνιδιού και να χτυπήσουμε στις αδυναμίες τους. Είτε αυτό αφορά την ρακέτα, είτε την περιφέρεια… Πρέπει, επίσης, να είμαστε ομαδικοί. Το παιχνίδι του ΒΑΟ ήταν μια κακή στιγμή που μας έπιασε απροετοίμαστους λόγω του γεγονότος ότι ήταν πρεμιέρα. Μάθαμε από αυτό και ευελπιστούμε να μην ξαναδούμε ανάλογα αποτελέσματα”.

“Μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο!”

Όσο για την φετινή ομάδα του Απόλλωνα; Ο Ακριτίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του και υπογράμμισε: “Ο Απόλλων μπορεί να γίνει ακόμη και η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα! Δεν υπερβάλλω γ’ αυτό… Αν καταλάβουμε όλοι μας οι παίκτες, το τι μπορούμε να κάνουμε και δίνουμε καθημερινά το 100% στο γήπεδο, μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο και δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα και κανέναν!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…