Κεντρική Elite League Πυροδοτήθηκε η “βόμβα” Μαυροκεφαλίδη

Πυροδοτήθηκε η “βόμβα” Μαυροκεφαλίδη

loukas mavrokefalidis aek athens ec15 photo aek in time argiris makris

Η διοίκηση του Ιωνικού φαίνεται ότι δεν έχει ταβάνι στα όνειρα της. Οι άνθρωποι της ομάδας της Νίκαιας κατάφεραν να πείσουν τον Λούκα Μαυροκεφαλίδη να πει το “ναι” και να κάνουν έτσι τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της κατηγορίας. Ο πολύπειρος Έλληνας πάουερ φόργουορντ συμφώνησε σε όλα με τους Νικαιώτες κι αύριο (23/11) αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2,5 χρόνων και να ανακοινωθεί κι επίσημα από τον Ιωνικό.

Πέρα από τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο Βαγγέλης Τσάπας, ο οποίος επιθυμεί να κάνει την ομάδα της Νίκαιας μια από τις πιο ισχυρές στην Ελλάδα, καταλυτική ήταν η συμβολή του μεγάλου χορηγού του Ιωνικού, της Affidea. Πρόκειται για μια σοβαρή εταιρία που σε συνδυασμό με τη στιβαρή διοίκηση έπεισαν τον Μαυροκεφαλίδη να φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι στόχοι του Ιωνικού είναι πολύ υψηλοί για τα επόμενα χρόνια, με τον Λούκα Μαυροκεφαλίδη να είναι έτοιμος να ηγηθεί της νέας ομάδας, που ξεκινά από την Α2, αλλά σύντομα θα συζητάμε γι’ αυτή. Κι όπως είναι φυσικό, στις τάξεις των φίλων του Νικαιώτικου συλλόγου επικρατεί άκρατος ενθουσιασμός…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…