Κεντρική Basket League ”Ψυχολογία και κόσμος θα μας δώσουν τη νίκη”

”Ψυχολογία και κόσμος θα μας δώσουν τη νίκη”

rethymno cretan kings Ziagkos 10

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του με τον Χολαργό(24/11,15.45) με τον Έλληνα τεχνικό να εστιάζει στην αυτοπεποίθηση των παιχτών του και στην βοήθεια του κόσμου για να έρθει η νίκη, λέγοντας:”Αυτές τις ημέρες επικεντρωθήκαμε στον ψυχολογικό τομέα και στο κομμάτι της αμυντικής συμπεριφοράς σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Αυτό που περιμένουμε από τα παιδιά είναι το αυτονόητο. Να δείξουν με την αγωνιστική τους συμπεριφορά ότι έχουν απόλυτη συναίσθηση και της ευθύνης που αναλογεί στον καθένα από μας και της κρισιμότητας της κατάστασης και του αγώνα. Είναι από τα παιχνίδια που τα κερδίζει η ομάδα που το θέλει περισσότερο. Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που επιδιώκει καταστάσεις γρήγορου παιχνιδιού σε ανοιχτό γήπεδο, με ενέργεια στο αμυντικό της κομμάτι, ενώ επιθετικά στηρίζεται σε παιχνίδι απομονώσεων που βασίζεται στο ατομικό ταλέντο των παικτών της».
Επίσης, ο έμπειρος τεχνικός απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο, αναφέροντας: «Ο κόσμος είναι ένας παράγοντας που πάντα συνεκτιμάται και συνυπολογίζεται στην εξίσωση. Πάντα παίζει τον ρόλο του σε μία ομάδα σαν το Ρέθυμνο Cretan Kings που εκφράζει μία ολόκληρη κοινωνία. Για αυτόν τον λόγο τον περιμένουμε να δώσει βροντερό «παρών» για να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στην επιτυχία”.

Από την μεριά του ο Κέβιν Μπρέισι – Ντέιβις δήλωσε:”Πρέπει να εξαντλήσουμε την ενέργεια μας, να παίξουμε ως ομάδα με αυτοπεποίθηση. Αν τηρήσουμε τα παραπάνω θεωρώ πως θα πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Ο νέος προπονητής μας ζητάει να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα και αυτό πρέπει να κάνουμε. Από τη μεριά μου θα δώσω το 100% για να βοηθήσω τους συμπαίκτες και την ομάδα μου να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία σπουδαία νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο σε όλα τα παιχνίδια

Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο θα διεξάγονται  τα παιχνίδια της Basket League. Σε αλλα…