Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πιανιτζιάνι: “Έχουμε αυτοπεποίθηση και λάμψη”

Πιανιτζιάνι: “Έχουμε αυτοπεποίθηση και λάμψη”

simone pianigiani

Δηλώσεις για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα έκανε ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι. Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο στάθηκε στις απουσίες των Νέντοβιτς και Ντέλα Βάλε, ενώ τόνισε πως η ομάδα του έχει την αυτοπεποίθηση και την λάμψη για να πετύχει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για πολλούς λόγους. Είναι το δεύτερο ματς σε ένα διάστημα τριών ημερών και πρέπει να παίξουμε χωρίς δύο παίκτες κλειδιά όπως οι Νέντοβιτς και Ντέλα Βάλε, όντας λιγότερο εντυπωσιακοί από ό,τι ήμασταν πριν δύο-τρεις εβδομάδες. Η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαία ομάδα. Ξεπέρασε ένα πολύπλοκο πρόγραμμα για να μείνει στην κορυφή παρά το ότι είχε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια. Περιμένω μία πολύ επιθετική άμυνα σε όλο το γήπεδο την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε με την σωστή προσέγγιση. 

Έχουν απίστευτο μέγεθος όταν ο Κλαβέρ χρησιμοποιείται την θέση “3”, ο Σίνγκλετον στην θέση “4” και κοντά στο καλάθι να έχουν τους Τόμιτς ή Σεραφέν. Αυτό πρέπει να ξεπεράσουμε με την επίθεσή μας, μισού γηπέδου. Έχουν σπουδαία επίθεση εμπλέκοντας τον καθένα με τους Ερτέλ και Πάνγκος να είναι πολύ καλή στην δημιουργία για τους συμπαίκτες τους. Από την πλευρά μας έχουμε την αυτοπεποίθηση και την λάμψη μίας ομάδας που έχει κάνει ένα μη αναμενόμενο ξεκίνημα. Το κλειδί είναι να μείνουμε στο παιχνίδι μέχρι τέλους και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε στην πορεία ξανά κάτι πολύ ιδιαίτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δεν θα είναι εύκολα τα ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ο Όντετ Κάτας μίλησε για τη σειρά των αγώνων με τον Παναθηναϊκό. Η Μακάμπι θα βρεθεί στην …