Κεντρική Basket League Περράκης: “Κανένα περιθώριο για απώλειες βαθμών”

Περράκης: “Κανένα περιθώριο για απώλειες βαθμών”

perrakis

Στο προσωπικό του blog έγραψε ο Μιχάλης Περράκης για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό. Ο παίκτης του Λαυρίου τόνισε πως η ομάδα δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών σε εντός έδρας παιχνίδια και επισήμανε πως πρέπει να είναι ανταγωνιστική και στα 40 λεπτά του ματς.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό παίξαμε καλά για ένα ημίχρονο, δυστυχώς αυτό δεν είναι αρκετό απέναντι σε ομάδες τέτοιου μεγέθους. Επιστρέφουμε σπίτι μας για ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να κερδίσουμε.

Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Κολοσσό Ρόδου μια ομάδα με πολύ καλή πορεία σταθερά όλα αυτά τα χρόνια στην κατηγορία. Το παιχνίδι για εμάς είναι ένας «τελικός». Φέτος το πρωτάθλημα όπως έχουμε δει είναι πολύ δυνατό και όλα τα ματς -αν εξαιρέσουμε τους 2 πρώτους- κρίνονται στον πόντο, όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Δεν υπάρχουν περιθώρια ιδιαίτερα στην έδρα σου για απώλειες βαθμών, ιδιαίτερα όταν παίζεις με μια ομάδα δυνατή & με εμπειρία όπως ο Κολοσσός.

Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι όχι μόνο γιατί παίζουμε με μια δυνατή ομάδα αλλά και επειδή ο αντίπαλος μας δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και θα «καίγεται» για την νίκη. Εμείς πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί περισσότερο και για 40 λεπτά να βγάλουμε ενέργεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας.

Ελπίζουμε να έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας που κυριολεκτικά είναι ο έκτος παίκτης μας και μας έχει δώσει μεγάλη ώθηση στο παρελθόν να κερδίσουμε σημαντικά ματς όπως του Σαββάτου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Χωρίς θεατές το Λαύριο – Μαρούσι

Χωρίς κόσμο το Λαύριο – Μαρούσι. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/…