Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Παπαντωνίου:” Με έπεισε ο κόσμος και ο κόουτς Φραγκιάς”

Παπαντωνίου:” Με έπεισε ο κόσμος και ο κόουτς Φραγκιάς”

papantoniou

Στην συνειδητή του απόφαση αλλά και στη σημασία που παίζει ο κόσμος της ομάδας στάθηκε ο Νώντας Παπαντωνίου λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του από τους ”κυανέρυθρους”.

Ο Έλληνας γκαρντ αρχικά σχολίασε την μετακίνηση του στον Πανιώνιο: ”Από τη στιγμή που πήρα μια απόφαση μήπως βρω κάτι στο ανώτερο επίπεδο ή στο εξωτερικό ήθελα να δώσω βάση σε αυτό. Πήρα την απόφαση να πάω στον ΠΑΟΚ να καλύψω το κενό του Γκος. Από την στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα ο κόουτς Φραγκιάς με έπεισε, ο κόσμος με έπεισε και ήταν μια απόφαση που πήρα συνειδητά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της”,  ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα: ”Αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος έκανε γρήγορα κινήσεις. Η ομάδα άργησε να ενισχυθεί. Δεν έχει πολλές απώλειες, με εξαίρεση την κακή ήττα από την Κύμη. Είναι σε μια θέση που μπορεί να ελπίζει για κάτι καλύτερο. Η ομάδα θα δέσει γρήγορα γιατί ο κόουτς επέλεξε έμπειρα παιδιά. Ο Ντόρσεϊ γνωρίζει το πρωτάθλημα και μαζί θα βάλουμε στο κλίμα τον Γουντ. Έχουμε χρόνο μέχρι τον Παναθηναϊκό και μετά ακολουθεί το παιχνίδι με το Ρέθυμνο”.

Τέλος για τον κόσμο της ομάδας της Νέας Σμύρνης δήλωσε:”Χρόνια παίζω αντίπαλος. Δημιουργούν πάντα ωραία ατμόσφαιρα. Αγαπούν την ομάδα και το έχουν αποδείξει, ειδικά στα δύσκολα χρόνια της ομάδας. Περιμένουμε να έρθει κοντά μας και να ανταποδώσουμε με νίκες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…