Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παπανικολάου:”Έχουμε δρόμο μπροστά μας, να γίνουμε πιο σκληροί”

Παπανικολάου:”Έχουμε δρόμο μπροστά μας, να γίνουμε πιο σκληροί”

papanikkk 1

Ο Κώστας Παπανικολάου μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Φενέρμπαχτσε, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να γίνει πιο σκληρή ενόψει της συνέχειας στην Εuroleague.

 

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου:

 

“Σε έναν αγώνα όλοι χάνουμε φάσεις. Όσο το παιχνίδι φτάνει στο 40′, οι στιγμές στο τέλος είναι πιο σημαντικές. Ένα ριμπάουντ, ένα λαθάκι μπορεί να στοιχίσει το αποτέλεσμα. Δεν έχω καθαρό μυαλό αυτή την στιγμή για να σας πως ποια ήταν η φάση αυτή, αλλά εμείς κάναμε αυτό το λάθος γιατί εμείς χάσαμε», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ, προτού προσθέσει:

“Η Euroleague είναι μία πολύ δύσκολη λίγκα. Ξεκινήσαμε δυναμικά τις προηγούμενες χρονιές, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε πάντα… καβάλα στο άλογο. Η Φενέρ για παράδειγμα κάνει ήττες στην αρχή, αλλά μετά σπριντάρει μέχρι το Final Four. Δεν λέω ότι θα γίνει αυτό με εμάς, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας”.

Όσο για το τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός ενόψει της συνέχειας, ο Παπανικολάου τόνισε: «Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και πιο σκληροί. Πρέπει να έχουμε πάθος και θέληση για τη νίκη. Χάνουμε τις φάσεις που είναι στο 50-50. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…