Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παναγιωτόπουλος: “Δεν μπορούμε να βλέπουμε μόνο τα αρνητικά…”

Παναγιωτόπουλος: “Δεν μπορούμε να βλέπουμε μόνο τα αρνητικά…”

panagiotopoulos

Σε δηλώσεις του ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, μετά την νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επί της Μπουντούτσνοστ στην Ποντγκόριτσα, τόνισε πως δεν πρέπει όλοι να στέκονται μόνο στα αρνητικά της ομάδας, ενώ στην συνεχεία συμπλήρωσε πως η νίκη ήρθε από την καλή άμυνα που έπαιξαν οι “πράσινοι”.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος:

“Δεν υπάρχει εύκολο ματς στην Euroleague. Και στα προηγούμενα ματς η Μπουντούτσνοστ ήταν κοντά για 30′. Εσύ καθορίζεις τα παιχνίδια, δεν υπάρχει εύκολο ματς. Ήμασταν προσηλωμένοι αμυντικά, ήταν θέμα χρόνου να μπουν τα σουτ για να πάρουμε την νίκη.

Δεν μπορούμε να βλέπουμε μόνο τα αρνητικά και τι θα γινόταν αν δεν έμπαιναν τα σουτ. Στο παιχνίδι παίζουν και οι δύο. Κάναμε κάποιες λανθασμένες επιλογές στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε μερικούς αιφνιδιασμούς, είχαμε 7 λάθη, με 5λ. στην πρώτη περίοδο. Ανεπίτρεπτο για εκτός έδρας παιχνίδι. Βρήκαμε ηρεμία στην τέταρτη περίοδο και πήραμε την νίκη» και συνέχισε λέγοντας:

“Αν δεν παίξεις άμυνα δεν πρόκειται να έχεις ηρεμία. Η ηρεμία έρχεται από την προπόνηση και τις οδηγίες. Αν ληφθούν οι σωστές αποφάσεις είναι και θέμα συνθηκών.

Κρατάμε τη διάθεση, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη. Κάθε μέρα είναι διαφορετική, πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι. Μέσα από αυτό θα φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…