Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ουίλιαμς-Γκος: “Ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τον Καλάθη”

Ουίλιαμς-Γκος: “Ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τον Καλάθη”

williams goss olympiakos uniks

Δηλώσεις για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού δήλωσε πως ξέρει ότι θα είναι εχθρικό το περιβάλλον στο ντέρμπι, ενώ είπε πως ανυπομονεί να αντιμετωπίσει τον Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Σίγουρα θα είναι εχθρικό περιβάλλον, ο αγώνας είναι sold out. Είμαι τυχερός, γιατί πέρυσι στη Σερβία έπαιξα στο Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας, οπότε έχω λίγη εμπειρία από τέτοια ντέρμπι. Είναι φυσικά άλλο επίπεδο αυτό το παιχνίδι, είναι σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Το θέμα είναι πως όσοι βρίσκονται στο παρκέ θα πρέπει να κάνουν καλά τα μικρά πράγματα καλά. Να πάρουμε τα ριμπάουντ, να προστατεύσουμε την μπάλα και να πάρουμε τη νίκη.

Κάθε ομάδα στην Ευρωλίγκα έχει εξαιρετικούς γκαρντ. Και στην ΤΣΣΚΑ την περασμένη εβδομάδα αντιμετωπίσαμε κάποιους από τους κορυφαίους. Ο Καλάθης είναι ένας από αυτούς. Είναι πρόκληση να τον αντιμετωπίσεις. Πραγματικά ανυπομονώ!

Κάθε παιχνίδι νιώθω πιο άνετα. Πέρυσι έπαιξα στο EuroCup και σε μόλις εννέα αγώνες. Φέτος παίζω στην Ευρωλίγκα κάθε εβδομάδα. Ήξερα πως θα είναι πρόκληση. Νιώθω πιο άνετα παιχνίδι με παιχνίδι και ένιωσα καλύτερα στα δύο τελευταία παιχνίδια. Είναι η αυτοπεποίθηση που έχω, ο τρόπος που έπαιζα, γι’ αυτό με έφεραν εδώ. Βλέπω πολλά βίντεο, μιλάω με τους προπονητές. Προσπαθώ κάθε εβδομάδα να προσθέτω πράγματα και να γίνομαι καλύτερος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…