Κεντρική Β' Εθνική «Ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει»

«Ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει»

petros gkaitatzis

Το Ανατόλια έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής στο Βορρά και ήδη έχει απολογισμό 5 νίκες και 1 ήττα. Ο τεχνικός της ομάδας, Πέτρος Γκαϊτατζής μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του μέσα στον Λαγκαδά, ανέλυσε τους στόχους που υπάρχουν, ενώ έκανε και έναν μίνι πρώτο απολογισμό της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εκτός έδρας νίκη στο Λαγκαδά: «Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς γιατί η έδρα του Ερμή είναι πολύ δυνατή. Το έργο μας ήταν ακόμα πιο δύσκολο μετά την αλλαγή του προπονητή στον Λαγκαδά που όπως είναι φυσικό ενεργοποίησε ακόμα περισσότερο τους παίκτες. Γενικά εμείς φτάσαμε στη νίκη γιατί μείναμε πιστοί στο πλάνο μας, οι αθλητές ήταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αντιδράσαμε σωστά όταν ο Ερμής προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι».

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για την πορεία μας μέχρι τώρα. Προσδοκούσαμε να έχουμε ένα τέτοιο ξεκίνημα γιατί γνωρίζαμε ότι το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι για να ανταποκριθούμε και στο δύσκολο μέλλον που έρχεται».

Για τους στόχους που υπάρχουν τη φετινή χρονιά: «Εμείς θα θέλαμε να έχουμε μία πορεία ανάλογη με τη περσινή, δηλαδή να είμαστε μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Γενικότερα, όμως όλα αυτά τα χρόνια θέτουμε ως στόχο τη νίκη σε κάθε ματς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …