Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Οι εκπτώσεις του Λόρτου

Οι εκπτώσεις του Λόρτου

lortos savvas1

Τρέμουν στην ΕΟΚ την καταιγίδα που έρχεται, όσο πλησιάζει η ώρα για τη δικαστική διαμάχη με τους διαιτητές, οι οποίοι ζητούν τα δεδουλευμένα τους. Το δικαστήριο έχει οριστεί για τις 27 του μήνα κι ο Σάββας Λόρτος έχει ξεκινήσει… τιτάνιο αγώνα να πείσει τους διαιτητές να αποσυρθούν.

Η προσφορά είναι να συμβιβαστούν με το 65% των χρημάτων που τους οφείλονται (εξαιρετικό το «κούρεμα»), με τα χρήματα να δίνονται από την ΕΟΚ μέσω ΕΚΑΣΘ και δίχως να απαιτούνται ντε και καλά παραστατικά. Ο κ. Λόρτος ξεκίνησε πρώτα από τους διαιτητές της Θεσσαλονίκης κι αφού είδε ότι δεν τα καταφέρνει, προσπαθεί να «σπάσει» κάποιον από τους υπόλοιπους, για να δημιουργηθεί ρωγμή στο μέτωπο, όσων πηγαίνουν μέσω δικαστικής οδού.

Θα περίμενε κανείς, ο κ. Λόρτος, με την ιστορία που κουβαλά να είναι είτε με τους διαιτητές, είτε αμέτοχος, αλλά φαίνεται πως το «δέσιμο» με την Ομοσπονδία είναι πιο ισχυρό. Ενδεχομένως και με την καρέκλα… Το ότι περιμένει, πάντως, να δελεαστούν οι διαιτητές και να κάνουν πίσω, δείχνει και την απόσταση που τον χωρίζει με αυτά τα παιδιά.

Άσχετο αλλά και σχετικό: Τη στιγμή που η Ομοσπονδία παζαρεύει τα δεδουλευμένα των διαιτητών, στέλνει από τον Βόλο στη Ρόδο τον κ. Μιναρετζόπουλο! Λεφτά (για ταξίδια) υπάρχουν, όχι όμως για να πληρωθούν οι διαιτητές. Και προφανώς δεν καλύπτει το συγκεκριμένο ταξίδι τα οφειλόμενα, όμως θα ήταν μια καλή αρχή η εξοικονόμηση χρημάτων, η ορθολογική τους χρήση, ώστε να μην νιώθουν οι διαιτητές (και όχι μόνο) ότι προκαλούνται.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο 87-73 (vid)

Με τον Έβανς οδηγό η Ζαλγκίρις «καθάρισε» την Αρμάνι Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν αυτή που «καιγότ…