Κεντρική NBA NCAA Ο Ζάιον Γουίλιαμσον πετάει σε άλλη διάσταση! (vids)

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον πετάει σε άλλη διάσταση! (vids)

zion williamson 1

Η “τερατώδης” αθλητική φύση του Ζάιον Γουίλιαμσον τον καθιστά ως ένα εκ των πιο θεαματικών κολεγιόπαιδων όλων των εποχών, με τον σούπερ-σταρ του Ντιουκ να κάνει και πάλι το “θαύμα” του στη χθεσινή νίκη εναντίον των Hoosiers. Μια κακή πάσα στο ξεκίνημα της επίθεσης ήταν αρκετή, ώστε ο Γουίλιαμσον να παρέμβει και να ξεχυθεί στον αιφνιδιασμό για έναν απίθανο “ανεμόμυλο” με το αριστερό χέρι!

Ο απόλυτος σταρ του φετινού NCAA τελείωσε την αναμέτρηση με 25 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 τάπες σε 29 λεπτά συμμετοχής, οδηγώντας την dream-team του Ντιουκ σε μια άνετη νίκη με 90-69. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που έδειξε τον δρόμο, με το επιμέρους σερί να ανέρχεται στο 53-29 και με την άμυνα των “μπλε διαβόλων” να τσακίζει κόκαλα!

Αξίζει να γίνει λόγος, βέβαια, και για ακόμη μια φάση του ματς, με πρωταγωνιστή τον Γουίλιαμσον και τον έτερο “αστέρα”, Αρ Τζέι Μπάρετ. Πρόκειται για τους μοναδικούς συμπαίκτες στο φετινό NCAA με +20 πόντους ανά παιχνίδι έκαστος κι οι δυο τους έτρεξαν έναν άριστο αιφνιδιασμό, ο οποίος κατέληξε σε κάρφωμα του Καναδού.

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι το δίδυμο Γουίλιαμσον-Μπάρετ αποτελεί μια κολεγιακή προσομοίωση των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Γουέιντ, όταν αυτοί έσπερναν τον “τρόμο” στο Μαϊάμι…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…