Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Ο Κώστας Δουβαλίδης στο δυναμικό της Ηφαιστίας Κοντοπουλίου

Ο Κώστας Δουβαλίδης στο δυναμικό της Ηφαιστίας Κοντοπουλίου

konstantinos douvalidis

Η Λήμνος έχει μπει για τα καλά στον αθλητικό χάρτη μετά τη δημιουργία του Ήφαιστου από την οικογένεια Μπούμπουρα. Από ότι φαίνεται, όμως, μεγάλες μεταγραφές γίνονται και σε άλλα αθλήματα του νησιού και συγκεκριμένα στον στίβο, όπου ο Κώστας Δουβαλίδης εντάχθηκε στο δυναμικό της Ηφαιστίας Κοντοπολίου. Η οικογένεια Μπούμπουρα βοηθάει την ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί και αυτή η κίνηση το αποδεικνύει περίτρανα.

Αναλυτικά:

“Ο πρωταθλητής του στίβου στα 110 μέτρα με εμπόδια, Κώστας Δουβαλίδης ανήκει πλέον στο Σύλλογό μας, την Ηφαιστία Κοντοπουλίου. Ο σπουδαίος αθλητής με τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες(Πεκίνο 2008(11η θέση), Λονδίνο 2012(18η θέση) και Ρίο 2016(13η θέση) ευελπιστεί να συνεχίσει να ζει μεγάλες επιτυχίες με το Σύλλογο της Λήμνου.

Ο Δραμινός αθλητής έχει στο ενεργητικό του, πέραν των συμμετοχών του σε τρεις Ολυμπιάδες, τη συμμετοχή του σε 5 Παγκόσμια πρωταθλήματα και 6 Ευρωπαΐκά πρωταθλήματα. Το 2007 κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοικτού στίβου Νέων στα 110μ με εμπόδια ενώ πιο πριν(2005) είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο ευρωπαϊκό εφήβων και το 2006 την τρίτη θέση και πάλι στο ευρωπαϊκό εφήβων στο αγώνισμά του.
Είναι κάτοχος όλων των πανελληνίων ρεκόρ ανοικτού στίβου στα 110μ με εμπόδια σ’ όλες τις κατηγορίες και κάτοχος όλων των πανελληνίων ρεκόρ κλειστού στίβου στα 60μ με εμπόδια επίσης σ’ όλες τις κατηγορίες.

Κώστα, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ηφαιστίας Κοντοπουλίου και ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …