Κεντρική Elite League Ο Ηρακλής πατάει σε γερές βάσεις!

Ο Ηρακλής πατάει σε γερές βάσεις!

irakakaroydis

Είναι κάποια πράγματα στη ζωή του ανθρώπου που φαίνονται, έτσι είναι και στον αθλητισμό. Ο Ηρακλής έχει δείξει πως έχει αλλάξει ρότα και βγάζει σταθερότητα.

Η εικόνα του κόσμου, των παικτών και των λοιπών ανθρώπων της ομάδας χθες μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Χαρίλαο Τρικούπη, ήταν όλα τα λεφτά. Ενότητα, ουσία και πίστη. Ο Ηρακλής ευχαρίστησε την ομάδα του Μεσολογγίου για τη φιλοξενία και βγάζει υγεία! Η αναμέτρηση με τον Ιωνικό Νικαίας στις 12/12 θα είναι μια γιορτή, αφού ο κόσμος της ομάδας θα είναι εκεί.

Πιθανή νίκη θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα, αν και ο Ιωνικός Νικαίας θα είναι ακόμα πιο δυνατός με τον Μαυροκεφαλίδη στο ρόστερ.

Φυσικά, η προσθήκη του Δημήτρη Καρβέλα είναι η πιο σοβαρή μεταγραφή σε παράγοντα από τότε που έπεσε η ομάδα στην Α2. Ο Ηρακλής έχει βρει ηρεμία στα αποδυτήρια, ο Κώστας Μέξας πιστώνεται τα αντανακλαστικά που δείχνει η ομάδα και οι εκτός έδρας δίνουν ψυχολογία στην ομάδα.

Και φυσικά ο Κώστας Κακαρούδης κάνει ένα εξαιρετικό Πρωτάθλημα στην επίθεση, δείχνοντας πως είναι πλήρως αναγεννημένος. Ο Ηρακλής δείχνει πως είναι πιο καλά από ποτέ και πηγαίνει αγώνα με αγώνα. Οι δυο εβδομάδες είναι μια μεγάλη ευκαιρία για ξεκούραση, αλλά ακολουθούν τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα, που θα κρίνουν πολλά!

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…