Κεντρική NBA Ο Γιάννης καλωσόρισε με… κάρφωμα τον Πάρκερ στο Μιλγουόκι! (vid)
NBA

Ο Γιάννης καλωσόρισε με… κάρφωμα τον Πάρκερ στο Μιλγουόκι! (vid)

giannis antetokounmpo jabari parker milwaukee bucks

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι ο Τζαμπάρι Πάρκερ αποτελούσαν ένα από τα πιο ελπιδοφόρα δίδυμα του NBA, με αμφότερους να αποδεικνύονται υπερταλαντούχοι και να φθάνουν στο peak τους στο πρώτο μισό της σεζόν 2016-17. Δυστυχώς, οι σοβαροί τραυματισμοί του Πάρκερ κι η πτώση της απόδοσής του δεν του επέτρεψαν να μακροημερεύσει στο Μιλγουόκι, με τους Σικάγο Μπουλς να τον αποκτούν με διετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι.

Στο πρώτο του παιχνίδι μέσα στο παλιό του “σπίτι”, όμως, ο Πάρκερ είχε μια δυσάρεστη… εμπειρία, με δράστη τον πρώην “διόσκουρό” του, που δεν ήταν άλλος από τον Αντετοκούνμπο!

Ο Γιάννης, λοιπόν, πήρε την μπάλα στη ρακέτα, με τον Πάρκερ να έρχεται στη βοήθεια. Ο Έλληνας σούπερ-σταρ προσποιήθηκε εις διπλούν, έκανε το πίβοτ (με υποψία βημάτων) και κάρφωσε με μανία στο κεφάλι του πρώην συμπαίκτη του, καλωσορίζοντάς τον στα πρώην “λημέρια” του!

Ο Γιάννης, βέβαια, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον πρώην συμπαίκτη του, παρομοιάζοντας την εν λόγω φάση με το απίθανο κάρφωμα που είχε πετύχει μπροστά στον Κώστα Κουφό: “Είναι ωραίο να παίζεις αντίπαλο με τον Τζαμπάρι Πάρκερ. Τα πάει πολύ καλά και έχει βελτιωθεί, βοηθά πολύ τους Μπουλς. Είναι αδερφός μου, απλώς έπρεπε να κάνω ό,τι έπρεπε για το μαρκάρισμά του. Όπως έγινε με τον Κώστα Κουφό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…