Κεντρική NBA Ο ασταμάτητος ΜακΚόλουμ “ξεχαρβάλωσε” τους Μπακς (vid)
NBA

Ο ασταμάτητος ΜακΚόλουμ “ξεχαρβάλωσε” τους Μπακς (vid)

cj mccollum

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ φόρτωσε το καλάθι των Μιλγουόκι Μπακς με τρόπο που, ουδείς άλλος παίκτης έχει κατορθώσει τη φετινή σεζόν. Ο γκαρντ των Μπλέιζερς σκόραρε 40 πόντους με 17/26 σουτ (5/10 τρίποντα) κι υποχρέωσε την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη 2η φετινή της ήττα με μια εκ των κορυφαίων “παραστάσεων” της καριέρας του!

Ο ΜακΚόλουμ, λοιπόν, έδρασε μέσα από συνηθισμένα plays των Μπλέιζερς (One chest, πίσω από flare σκριν), ώστε να βρει την ιδανική γωνία εκτέλεσης και να σουτάρει. Επίσης, λάμβανε την μπάλα σε Pistol και hand-off δράσεις, ερχόμενος με φόρα και πιάνοντας απροετοίμαστη την αντίπαλη άμυνα. Δεν έλειψαν, βέβαια, κι οι ατομικές ενέργειες, με τον εξαιρετικό χειρισμό της μπάλας να του εξασφαλίζει μια καλή προσπάθεια μετά από ντρίμπλα.

Η 3η περίοδος ήταν το πιο “εκρηκτικό” διάστημα του ΜακΚόλουμ, σκοράροντας 19 πόντους στο διάστημα αυτό! Η ευχέρειά του με ή χωρίς την μπάλα στα χέρια τον έκανε να ξεχωρίσει και να υπερκαλύψει τη μέτρια βραδιά του σούπερ-σταρ, Ντέιμιαν Λίλαρντ ενώ κατάφερε να προσφέρει και θέαμα, “σπάζοντας” 2 ζευγάρια αστραγάλων με τις απίθανες crossover του!

Τα highlights του ΜακΚόλουμ

https://www.youtube.com/watch?v=zduT2kQ0u0s

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…