Κεντρική Basket League Nτόρσει:”Να βελτιώσουμε τα ποσοστά μας στα σουτ”

Nτόρσει:”Να βελτιώσουμε τα ποσοστά μας στα σουτ”

2022588 1170x650

Σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη σελίδα του Χολαργού, ο Ντάριν Ντόρσει, τόνισε πως πρέπει να αφήσουν πίσω την ήττα από τον Προμηθέα και να επικεντρωθούν στο παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο το Ρέθυμνο (24/11, 15.45) στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη“.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάριν Ντόρσει:

Ο Προμηθέας είναι μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Παίζουν καλά μαζί και είναι εύστοχοι. Εμείς από τη πλευρά μας είμαστε άστοχοι, αυτό είναι το πρόβλημά μας και δεν εντοπίζεται στο ότι έχουμε κακούς σουτέρ, αλλά στο ότι είναι θέμα ψυχολογίας πλέον για εμάς.

Ακόμα και στις νίκες μας, όπως στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, δεν είχαμε μεγάλη ευστοχία στα τρίποντα. Εάν αρχίσουμε να ευστοχούμε στα τρίποντα θα είναι τελείως διαφορετικό το παιχνίδι μας. Εμείς πρέπει κυρίως να βελτιωθούμε στο κομμάτι των σουτ και να μπαίνουμε στο παιχνίδι δυνατά, να συνεχίσουμε να παίζουμε καλή άμυνα, να είμαστε δεμένοι και να έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο.

Το Ρέθυμνο δεν έχει πετύχει καμία νίκη κι αυτό σημαίνει ότι θα είναι “πεινασμένοι”. Ξέρουν ότι προερχόμαστε από δύο ήττες και στο μυαλό τους, παρότι δεν ισχύει, θεωρούν ότι είμαστε σε κακή φόρμα και αυτή είναι η ευκαιρία τους για την πρώτη τους νίκη. Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να φροντίσουμε να ευστοχούμε στα σουτ, γιατί έχουμε καλούς εκτελεστές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Περιστέρι – Ολυμπιακός: Ο Παπαπέτρου ζήτησε εκκένωση τμήματος της εξέδρας

Προσωρινή διακοπή υπήρξε στο Περιστέρι – Ολυμπιακός. Μια μικρή διακοπή υπήρξε στα μέ…