Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπλατ: “Ρωτήστε τον Ιτούδη”

Μπλατ: “Ρωτήστε τον Ιτούδη”

blat 1

Ο Ντέβιντ Μπλατ σχολίασε την αυριανή (30/11) εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπουντούτσνοστ για τη δέκατη αγωνιστική της Euroleague, με τον τεχνικό των Πειραιωτών να απαντάει και σε ερώτηση για τυχόν μεταγραφή της ομάδας.

“Η Μπουντούτσοντ είναι σε καλό μομέντουμ στην σεζόν αλλά και εμείς εδώ και μερικές εβδομάδες είμαστε καλά. Νιώθουμε ότι το επίπεδό μας ανεβαίνει. Θα είναι ένα καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι. Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει όπως τις τελευταίες φορές που η βοήθειά του ήταν σημαντική.

Πρόκειται για έναν αντίπαλο με καλό ποσοστό στο τρίποντο. Θα είναι ένας παράγοντας αυτό αλλά όχι μοναδικός και σημείο κλειδί. Σημαντικό είναι να έχουμε το τέμπο και τον ρυθμό που μας αρέσει, να είμαστε προσεκτικοί, να έχουμε κατεύθυνση στην άμυνα και όσοι έχουν παίξουν στο παρκέ να έχει συνεισφορά. Θέλουμε να παίξουμε δυνατά”, τόνισε αρχικά.

Για τυχόν μεταγραφή: “Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως συνεχώς και συνειδητά κοιτάζουμε την αγορά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει η σεζόν. Υπάρχουν τραυματισμοί, κόπωση και κάποιες ανάγκες, οπότε πρέπει να είσαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος για κάθε ευκαιρία. Από αυτή την άποψη είμαστε στην αγορά οπωσδήποτε. Το αν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε προσθήκη θα το δούμε στη συνέχεια”.

Για τον Αγραβάνη: “Είμαστε στην αρχή μίας διαδικασίας με τον Αγραβάνη να τον βάλουμε στην ομάδα. Θα πάρει χεόνο. Έκανε καλά το πρώτο βήμα και είμαστε χαρούμενοι για αυτόν. Το σημαντικό με τον τραυματισμό του είναι να έχει χρόνο για να τελειώσει σωστά και συντηρητικά την αποθεραπεία. Είναι στο τέλος της ανάρρωσης. Πρέπει να είναι προσεκτικός και να συνεχίσει την δουλειά με σωστό τρόπο”.

Για το ρεκόρ της Μπουντούτσνοστ: “Να ρωτήσετε τον κόουτς Ιτούδη και την Μπασκόνια για το ρεκόρ. Και οι δύο θα σου έλεγαν ότι είναι αφελές να προσεγγίσεις έτσι το ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…