Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπλατ: “Δική μου απόφαση να μην παίξει ο Σπανούλης στο τέλος”

Μπλατ: “Δική μου απόφαση να μην παίξει ο Σπανούλης στο τέλος”

2021644 1

Ντέιβιντ Μπλατ  μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Φενέρμπαχτσε, στάθηκε στις λεπτομερείς που έκριναν την αναμέτρηση, ενώ στην συνεχεία μίλησε για την μη χρησιμοποίηση του Βασίλη Σπανούλη στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ:

“Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθαν και μας στήριξαν σήμερα. Έπαιξαν δύο πολύ καλές ομάδες, υψηλού επιπέδου. Κάποιες φορές τα παιχνίδια κρίνονται σε 1-2 plays. Σήμερα η Φενέρ έκανε το κάτι παραπάνω από εμάς. Τα μικρά πράγματα έκαναν τη διαφορά. Λίγες φορές, αλλά την έκαναν. Η σεζόν είναι μεγάλη και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Πρέπει να βελτιώσουμε τα μικρά πράγματα και να βγούμε δυνατοί από αυτά. Και πιστεύω θα το κάνουμε”.

Για τον παραγκωνισμό του Σπανούλη στα τελευταία λεπτά: “Ήταν απόφαση του προπονητή να μείνει στον πάγκο. Πίστευα ότι τα ματς απ εκείνων των λεπτών ήταν καλά και με αυτά πορευτήκαμε μέχρι τέλους”.

Για το σερί που δεν μπορεί να κρατήσει ο Ολυμπιακός: “Είναι πρόβλημα προφανώς. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά ώστε να κρατήσουμε το προβάδισμά μας και να κρατάμε τη διαφορά μέσα στο παιχνίδι”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…