Κεντρική Elite League Με την ιδια συνταγή μπορεί πολλά!

Με την ιδια συνταγή μπορεί πολλά!

irapanhgyriko

Ο Ηρακλής έδειξε πολλά καλά στοιχεία στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας  στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπως επίσης και στην εκτός έδρας δοκιμασία με την Καστοριά. Ομάδα με χημεία, πάθος και ουσία.

Ο Κώστας Μέξας δεν είναι από τους προπονητές που του αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Οι παίκτες δείχνουν πως αντιλαμβάνονται που βρίσκονται και έχουν αντανακλαστικά.

Ο χρόνος θα δουλεύει υπέρ του Ηρακλή, αλλά αρκεί να υπάρχει διάρκεια. Ο υπογράφων έχει βρεθεί σε αρκετές έδρες , το Ιβανώφειο και χωρίς να είναι απόλυτα γεμάτο αποτελεί μεγάλο κίνητρο για οποιονδήποτε παίκτη. Όμως, έχει και πίεση.

Η εικόνα της τελευταίας εντός έδρας αναμέτρησης με τους απαιτητικούς “κυανόλευκους” φιλάθλους να χειροκροτούν ήταν μια πολύ όμορφή οπτική. Ο Θόδωρος Δρακόπουλος βρέθηκε στην Καστοριά και εξέφρασε την πλήρη στήριξη στην ομάδα, άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να το κατηγορήσει για κάτι, πλην κάποιων λαθών, ίσως, που είναι ανθρώπινα.

Ανθρωποι που πονούν την ομάδα υπάρχουν, οι παίκτες ξέρουν πολύ καλά πως έτσι που έχει γίνει το Πρωτάθλημα είναι αποκλειστικά στο χέρι τους η πρώτη θέση και πως κάθε αγώνας είναι τελικός.

Ο Κακαρούδης κάνει ένα πολύ καλό Πρωτάθλημα, ο Φαλέκας δίνει στα αποδυτήρια την πνευματικότητα που έλειπε, αλλά και την εμπειρία, Σοκ και “Ρούτκα” θα βοηθήσουν στην πράξη και από εκεί και πέρα υπάρχουν Ελληνες παίκτες όπως ο Αγγελακόπουλος, ο Αθανασούλας, ο Καλαϊτζίδης, ο Γιαννακίδης και άλλοι που δεν χρειάζονται συστάσεις, ενώ με τους περισσότερους ο Μέξας έχει συνεργαστεί παλαιότερα, σε μια παράμετρο που μου την επεσήμανε ένας καλός φίλος του χώρου. Αν ο Ηρακλής, λοιπόν, συνεχίσει με την ίδια συνταγή που άρχισε να έχει στα τελευταία δυο ματς, δύσκολα δε θα είναι του χρόνου στη Basket League, είτε μέσω της δεύτερης θέσης.

Ας ελπίσουμε να μη μας διαψεύσει, όλα στα παρκέ κρίνονται!

*Φυσικά, δε θα πρέπει να ξεχνάει κανείς και το παιδομάζωμα… που έγινε το καλοκαίρι, στην προσπάθεια που έγινε να έχει μέλλον η ομάδα, όπως παλιά!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…