Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ Μάντζαρης: “Θα έρθουν περισσότερες νίκες”

Μάντζαρης: “Θα έρθουν περισσότερες νίκες”

Antonis Mantzaris

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας πανηγύρισε το Ψυχικό και ο Αντώνης Μάντζαρης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, για το νέο ξεκίνημα της ομάδας του.

Αντώνη, η νίκη με μεγάλη διαφορά στην αναμέτρηση με τον Εθνικό, έχει πολλαπλά κέρδη για το Ψυχικο. Ποιο θεωρείς όμως ότι είναι το μεγαλύτερο;

“Το Ψυχικο είναι μια δυνατή ομάδα, η οποία στήθηκε αργά και προσπαθούμε να κερδίσουμε χρόνο. Θέλαμε να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι στα ματς-φωτιά. Αρχίζουμε σιγά-σιγά να δείχνουμε τον χαρακτήρα μας και το σημαντικότερο είναι, ότι ολα τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν. Θεωρώ πως μας ταιριάζει ο αμυντικός προσανατολισμός”.

Το ξεκίνημα σας, δεν είναι αυτό που επιθυμούσατε και βρίσκεστε σχετικα χαμηλά στη βαθμολογία. Πιστεύεις ότι στη συνέχεια θα έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα;

“Ο στόχος μας στην αρχή ήταν να κάνουμε μια καλή πορεία. Στην Α2, όλοι μπορούν να τους κερδίσουν όλους. Στην αρχή είχαμε δύσκολο προγράμμα αλλα πλέον γίνεται πιο βατό και θα έρθουν περισσότερες νίκες”.

Την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείτε τον Ερμή. Τι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη; 

“Ο Ερμής διαθέτει πολυ καλή ομάδα και προέρχεται απο τεράστια νίκη επι του Ιωνικού. Εμείς θελουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλή άμυνα, είναι πολυ σημαντικό και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…