Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Κουτσοκέρας:”Θα μετρήσει το ”θέλω” με Ρέθυμνο”

Κουτσοκέρας:”Θα μετρήσει το ”θέλω” με Ρέθυμνο”

Ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Φραγκιά, Βαγγέλης Κουτσοκέρας ανέλυσε το παιχνίδι του Ρεθύμνου και τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι ο Πανιώνιος.

Αναλυτικά:

”Το Ρέθυμνο διαθέτει αθλητική ομάδα και ενισχύθηκε πρόσφατα με τον Τζόουνς στην θέση του σέντερ και με τον Τζόνσον στις δυο θέσεις των γκαρντ. Ο Τζόουνς αρέσκεται στο τρίποντο και παίρνει προσπάθειες, ενώ ο Μπάρτ και ο Τζόνσον παίζουν μαζί του το pick ‘n roll. Στις θέσεις των ψηλών, υπάρχουν ο Κλάντον και ο Γλυνιαδάκης. Ο Μπάρτ είναι ο πιο επκίνδυνος παίκτης στην επίθεση του Ρεθύμνου και η απόδοση του είναι βαρόμετρο για την ομαδική εμφάνιση. Είναι ο παίκτης που αναλαμβάνει τις περισσότερες προσπάθειες. Η επικινδυνότητα του Ρεθύμνου είναι στην περιφερειακή γραμμή.
Χρειάζεται πολύ καλή και επιθετικότερη άμυνα, αυτοσυγκέντρωση στο πλάνο μας και έλεγχο των ριμπάουντ. Η αμυντική βελτίωση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ είναι σημαντική, αλλά υπάρχουν ακόμα σημαντικά περιθώρια και αυτή την κατεύθυνση ακολουθούμε. Μαζί με τους νέους παίκτες, η ομάδα συμπληρώνει εφτά ημέρες προπονήσεων και η απόκτηση της ομοιογένειας που χρειαζόμαστε είναι σε σωστό δρόμο, χρονικά. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχαμε καλές στιγμές που θέλουμε να αυξήσουμε στον αγώνα με αντίπαλο το Ρέθυμνο. Υπάρχει το «πρέπει» γι’ εμάς και γι’ αυτούς. Θα μετρήσει το «θέλω» και πιστεύω ότι το έχουμε, ειδικά στην έδρα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Τα “κλειδιά” στον Μπιτζάνη

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μπιτζάνη. Ο…