Κεντρική NBA Κι επίσημα στους Λέικερς ο Τάισον Τσάντλερ!
NBA

Κι επίσημα στους Λέικερς ο Τάισον Τσάντλερ!

tyson chandler

Η γραμμή ψηλών των Λος Άντζελες Λέικερς είναι και με τη “βούλα” πιο εμπλουτισμένη τις τελευταίες ώρες, καθώς ο Τάισον Τσάντλερ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, μετά την αποδέσμευσή του από τους Φοίνιξ Σανς, όπως ενημέρωσε το ESPN!

Συγκεκριμένα, ο Τσάντλερ θα λάβει 2.1 εκατομμύρια δολάρια την τρέχουσα σεζόν και θα λάβει το χρίσμα του back-up σέντερ, πίσω από τον -καταπληκτικό φέτος- Τζαβέλ ΜακΓκί. Η “αρμάδα” του ΛεΜπρόν Τζέιμς χρειάζεται επειγόντως βοήθεια στο ριμπάουντ (24η ομάδα του NBA στο ποσοστό των αμυντικών ριμπάουντ, 20η στο ποσοστό των επιθετικών) αλλά και στην προστασία του καλαθιού, καθώς πρόκειται για τη χειρότερη ομάδα του NBA, όσον αφορά τους πόντους που επιτρέπει μέσα στη ρακέτα, με τον Τσάντλερ να ειδικεύεται στους εν λόγω τομείς.

Επιπλέον, ο Τσάντλερ λογίζεται ως μια θετικότατη παρουσία στα αποδυτήρια, με την εμπειρία και την κλάση του να δρουν ευεργετικά στο μυαλό των νεαρών παικτών του Λος Άντζελες.

Ο Τσάντλερ είχε 6.5 πόντους και 9.1 ριμπάουντ ανά αγώνα την περσινή σεζόν στο Φοίνιξ ενώ βρίσκεται στη 18η σεζόν του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…