Κεντρική NBA Κάρφωσε με πάσα στο ταμπλό ο “τερατώδης” Εμπίιντ! (vids)
NBA

Κάρφωσε με πάσα στο ταμπλό ο “τερατώδης” Εμπίιντ! (vids)

joel embiid 1

Όταν η φράση “κυρίαρχος ψηλός” αναφέρεται σε κάποια κουβέντα, η οποία αφορά στο σημερινό NBA, το όνομα του Τζοέλ Εμπίιντ αναμενόμενα βρίσκεται στην κορυφή των “charts”. Ο Καμερουνέζος σούπερ-σταρ έκανε “κομμάτια” και τους Μπρούκλιν Νετς, με 32 πόντους (11/19 σουτ, 10/12 βολές), 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 τάπες ενώ σημείωσε κι ένα ιδιόμορφο καλάθι, το οποίο συναντάται πολύ σπάνια από παίκτη τέτοιων διαστάσεων.

Συγκεκριμένα, ο Εμπίιντ είδε πως ο διάδρομος ήταν άδειος κι αφού κατεδάφισε τον Τζάρεντ Ντάντλεϊ, πέταξε την μπάλα στο ταμπλό και κάρφωσε δυναμικά με φόλοου, βρίσκοντας αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο για να φθάσει πιο κοντά στον στόχο!

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι ο Εμπίιντ έχει προκύψει ως ένα εκ των φαβορί για το βραβείο του MVP, καθώς έχει 27.9 πόντους, 13.3 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ και 2 τάπες ανά αγώνα, στατιστικά που φέρνουν στη μνήμη τον Σακίλ Ο’Νιλ! Σε 22 συμμετοχές, ο 24χρονος σούπερ-σταρ έχει 20 νταμπλ-νταμπλ, 1 τριπλ-νταμπλ, 13 ματς με +30 πόντους και +10 ριμπάουντ, καθώς και 2 παιχνίδια με +40 πόντους, αποτελώντας μια “καταστρεπτική” δύναμη κάτω από το καλάθι!

Τα highlights του Εμπίιντ

https://www.youtube.com/watch?v=slvE4SsvJtQ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…