Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: “Να μην επιτρέψουμε ούτε έναν εύκολο πόντο στον αντίπαλο”

Καμπερίδης: “Να μην επιτρέψουμε ούτε έναν εύκολο πόντο στον αντίπαλο”

kamperidis

Το Περιστέρι υποδέχεται ο Άρης για την Basket League, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να θέλει να πάρει την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Για την αναμέτρηση μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης, και τόνισε πως αν η ομάδα θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να μην επιτρέψει εύκολους πόντους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη:

“Η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια αποδίδει καλύτερα. Ο αγώνας με το Περιστέρι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε την καλή αγωνιστική κατάσταση, παρά τα όποια προβλήματα.

Το Περιστέρι είναι μια αξιόλογη ομάδα, κάτι που φαίνεται και στην έως τώρα βαθμολογία. Είναι ομάδα του προπονητή, έχει βρει την αγωνιστική της χημεία κι έχει ξεκάθαρους ρόλους με τους Harrow, Βασιλόπουλο και Gray να αποτελούν σημεία αναφοράς στη λειτουργία της. Θα πρέπει να είμαστε συνεπείς στην ένας εναντίον ενός, άμυνα για 40 λεπτά και να μην επιτρέψουμε ούτε έναν εύκολο πόντο στον αντίπαλο, αν θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…