Κεντρική Γυναίκες Καλτσίδου:”Θα μείνω κοντά στην Εθνική”

Καλτσίδου:”Θα μείνω κοντά στην Εθνική”

stella kaltsidou ellada tourkia ethniki

Η Στέλλα Καλτσίδου εμφανώς συγκινημένη μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη της Ελλάδας επί του Ισραήλ και το τέλος της από την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά:

”Δεν νομίζω ότι επισκιάστηκε το παιχνίδι. ίσα ίσα που ήταν ένα έξτρα κίνητρο και θέλαμε να πάρουμε τη νίκη. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Θα περιμένουμε το α΄λλο παιχνίδι. Το χάρηκα πολύ. Είμαι πολύ συγκινημένοι. Όλοι το έκαναν πολύ ιδιαίτερο το παιχνίδι.

Αυτός είναι οι στιγμές αυτής της παρέας. Είναι αυτά που μας έχουν δώσει τόσα χρόνια και είμαι πραγματικά ευγνώμων.

Μετράω μόνο τι έχω κάνει με την Εθνική. Σίγουρα το σκέφτηκα πολύ καλά. Μέσα μου αυτή ήταν η στιγμή. Θέλω πάρα πολύ να κερδίσει η Πορτογαλία το βράδυ και να πάρουμε την πρόκριση στο Eurobasket. Αυτό που ήθελα ήταν να αφήσω αυτή την ομάδα με μια μεγάλη πρόκριση. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Δεν μπορώ να πω για το τέλος μιας εποχή.ς Μπορώ να πω ότι είναι το δικό μου τέλος εποχής. Θα δείξει στην επόμενη διοργάνωση ποιες αθλήτριες θα είναι. Εύχομαι να είναι η αρχή μιας ακόμα μεγαλύτερης γενιάς. Εγώ θέλω να μείνω κοντά στην Εθνική γιατί την λατρεύω.

Θα μου λείψει να ακούω τον Εθνικό ύμνο, η συγκίνηση για τη φανέλα. Ακόμα και σήμερα με συγκινεί το ίδιο και ακόμα περισσότερο. Θα μου λείψουν οι συμπαίκτριες. Είμαι χαρούμενη, αλλά θα παραμείνω κοντά στην Εθνική!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Αλλαγή ημέρας στον τέταρτο τελικό

Την Πέμπτη και όχι την Τετάρτη θα διεξαχθεί ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών. Ο Παναθηνα…