Κεντρική NBA Ηττημένοι για 2η φορά φέτος οι Μπακς του Αντετοκούνμπο (vids)

Ηττημένοι για 2η φορά φέτος οι Μπακς του Αντετοκούνμπο (vids)

giannis blazers

Παρά το γεγονός ότι οι Μιλγουόκι Μπακς παρουσιάζουν αλματώδη πρόοδο, συγκριτικά με πέρσι, ο “δρόμος” προς την επιτυχία πρόκειται να περιλαμβάνει μπόλικα “εμπόδια”. Ένα από αυτά ήταν κι οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, οι οποίοι στηρίχθηκαν στις πλάτες του απίθανου, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ κι επιβλήθηκαν των “ελαφιών” με 118-103, με το ρεκόρ της “αρμάδας” του Γιάννη Αντετοκούνμπο να πέφτει στο 8-2.

Ο ΜακΚόλουμ είχε ξεκινήσει “κρύος” τη σεζόν αλλά μελέτησε πάμπολλες ώρες στο βίντεο, ώστε να καταλάβει τι πήγαινε λάθος. Αν κρίνει κανείς από τους 40 πόντους, με τους οποίους φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι, γίνεται κατανοητό ότι ο σκοπός του επετεύχθη! Ο γκαρντ του Πόρτλαντ είχε 12/16 δίποντα, 5/10 τρίποντα και 1/2 βολές, πέτυχε 19 πόντους στην 3η περίοδο ενώ μοίρασε 6 ασίστ κι έκλεψε και 4 φορές την μπάλα!

Κάπως έτσι, υπερκαλύφθηκε η μέτρια βραδιά του Ντέιμιαν Λίλαρντ (13 πόντοι, 5 ασίστ, 5/15 σουτ) ενώ ο Έβαν Τέρνερ ήρθε από τον πάγκο για να συμπληρώσει 16 πόντους και 11 ριμπάουντ. Οι Μπλέιζερς έδωσαν περισσότερη βάση στο τρίποντο (17/43 σουτ πίσω από τα 7.25), όπως ακριβώς είχαν κάνει κι οι Σέλτικς στη νίκη τους επί των Μπακς.

Από την άλλη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελείωσε το ματς με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ κι 6 ασίστ σε 37 λεπτά συμμετοχής, με 11/18 σουτ αλλά κι 6 λάθη. Ο “Greek freak” κάρφωσε 9 φορές την μπάλα (!), δίνοντας βάση στο παιχνίδι της ρακέτας αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει τους Μπακς σε νικητήρια “μονοπάτια”.

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 79-80 (vid)

Στο Final Four η Φενέρμπαχτσε Η Φενέρμπαχτσε έγραψε ιστορία, καθώς πήρε τη νίκη πρόκριση σ…