Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ιτούδης: “Περιμένω δύσκολο ματς, αρκετό ταλέντο σε κάθε θέση η Αρμάνι”

Ιτούδης: “Περιμένω δύσκολο ματς, αρκετό ταλέντο σε κάθε θέση η Αρμάνι”

itoudis

Δηλώσεις για την δύσκολη αναμέτρηση με την Αρμάνι έκανε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης. Ο Έλληνα κόουτς τόνισε πως περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στους Πρωταθλητές Ιταλίας, καθώς έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν, ενώ επισήμανε πως οι Ιταλοί διαθέτουν αρκετό ταλέντο σαν ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Η Αρμάνι είναι πολύ ταλαντούχα και επιθετική ομάδα που αποδεικνύει ακόμη περισσότερο την ποιότητά της την φετινή χρονιά. Ξεκίνησαν καλά την σεζόν, έχουν μεγάλες εκτός έδρας νίκες και ¨κλειστό” παιχνίδι με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης. Δεδομένα, τα περισσότερα plays προέρχονται από τα χέρια του Τζέιμς, αλλά έχει επίσης τους Μίτσοφ και Νέντοβιτς, άλλους παίκτες από την περίμετρο όπως ο Μπέρτανς και Ντέλα Βάλε που έρχονται από τον πάγκο.

Η Αρμάνι μπορεί να επιτεθεί και στο ζωγραφιστό χρησιμοποιώντας τους Γκουντάιτις, Ταρζέφσκι και Κουζμίνσκας. Συνολικά, έχουν αρκετό ταλέντο σε κάθε θέση, είναι οι πρωταθλητές Ιταλίας και πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα επομένως περιμένουμε πάρα πολύ δύσκολο ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…