Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Η συμβουλή του Τουπάν για Πανιώνιο

Η συμβουλή του Τουπάν για Πανιώνιο

toupan olympiakos

Ο Αξέλ Τουπάν ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ κι αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ, για την έβδομη αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά:

“Καλησπέρα σας!

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου ούτε στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ.

Η αποθεραπεία μου προχωράει κανονικά και συνεχώς γίνομαι όλο και καλύτερα. Καθημερινά δουλεύω σκληρά για να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν το κρύβω πως όταν τραυματίστηκα ανησύχησα λίγο, όμως, σύντομα θα το ξεπεράσω και θα είμαι καλά!

Βέβαια, δεν θα αρνηθώ πως είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις την ομάδα σου να δίνει αγώνες και εσύ να είσαι εκτός. Πραγματικά αυτό είναι κάτι που δεν μου αρέσει, όμως, είναι μέρος του αθλητισμού. Είμαι, όμως, πολύ χαρούμενος και περήφανος για τις σημαντικές νίκες της ομάδας μου επί της Μπάγερν στο Μόναχο και επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ. Όλοι έκαναν εξαιρετική δουλειά και πλέον επιστρέψαμε για τα καλά στο σερί των νικών.

Όσον αφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, την προηγούμενη εβδομάδα ηττηθήκαμε, οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες αρχής γενομένης στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο. Σίγουρα ο αντίπαλός μας θα έχει κίνητρο, όμως, εμείς έχουμε εμπειρία, οπότε έχω πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μου.

Στην D-League είχα υπάρξει συμπαίκτης με τον Ej Singler! Εκείνη τη χρονιά είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα και αυτό είναι μια υπέροχη ανάμνηση. Είναι σπουδαίος συμπαίκτης και επίσης είναι σπουδαίος σουτέρ! Αυτό το τελευταίο είναι κάτι που σίγουρα θα πω στους συμπαίκτες μου, για να μην τον αφήνουν να σουτάρει ελεύθερος!

Από κει και πέρα, παρά τον τραυματισμό μου είχα μια όμορφη εβδομάδα. Με επισκέφθηκαν οι φίλοι μου από την Γαλλία και περάσαμε όμορφα. Όσον αφορά στην μέρα των ευχαριστιών, έφαγα εξαιρετικό φαγητό στο σπίτι του καλού μου φίλου, Παναγιώτη Τριάδη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …