Κεντρική Basket League Άρης Η… πρόοδος του Φλιώνη

Η… πρόοδος του Φλιώνη

flionis

Εξαιρετικός ήταν ο Δημήτρης Φλιώνης στον αγώνα με αντίπαλο τον Κολοσσό. Ο νεαρός έδωσε… ηρεμία στο παιχνίδι του Άρη και μάλιστα προς το τέλος του αγώνα πέτυχε δύο καθοριστικά τρίποντα (57-58 και 60-64). Γενικότερα η εμφάνισή του έπαιξε σημαντικό ρόλο προκειμένου οι “κίτρινοι” να φύγουν με το “διπλό” από τη Ρόδο.

Ο Φλιώνης είναι γεγονός ότι έχει… πρόοδο στην απόδοσή του το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα. Εχουμε και λέμε… Στα πρώτα τρία παιχνίδια, αυτά δηλαδή απέναντι στο Λαύριο, τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο, ο 21χρονος παίκτης πέτυχε συνολικά 2 πόντους. Ήταν άποντος κόντρα στους “πράσινους” και τους “κυανέρυθρους”, ματς στα οποία είχε -2 και -1 ranking αντίστοιχα (στο παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο είχε τέσσερις βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης).

Αυξήθηκε ο χρόνος του, ανέβηκαν τα νούμερά του

Ο χρόνος του Φλιώνη αυξήθηκε στους αγώνες με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και τον Κολοσσό και ο νεαρός ήταν θετικότατος. Στα τελευταία δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος ο Φλιώνης αγωνίστηκε 20,5 λεπτά μέσο όρο (20′ απέναντι στον Ολυμπιακό και 21′ κόντρα στον Κολοσσό) ενώ στους τρεις αγώνες της Basket League που είχαν προηγηθεί (αυτούς κόντρα στο Λαύριο, στον Παναθηναϊκό και στον Πανιώνιο) είχε παίξει μέσο όρο 11 λεπτά.

Απέναντι στον Ολυμπιακό, ο 21χρονος καλαθοσφαιριστής πέτυχε επτά πόντους συγκεντρώνοντας οχτώ βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Aκόμη είχε δύο ασίστ, δύο ριμπάουντ και τρία κλεψίματα. Κόντρα στον Κολοσσό, ο Φλιώνης πέτυχε 9 πόντους (1/1 βολή, 1/1 δίποντο και 2/2 τρίποντα) συγκεντρώνοντας 10 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης ενώ “μάζεψε” τρία ριμπάουντ και έδωσε δύο ασίστ.

Αν μη τι άλλο, λοιπόν, στα τελευταία δύο παιχνίδια της Basket League ο νεαρός έχει… αλλάξει προς το καλύτερο δείχνοντας τις δυνατότητές του (και ξεδιπλώνοντας μέρος του ταλέντου του) και έχει βοηθήσει τον Άρη, με αποκορύφωμα το “διπλό” (61-72) που πήραν οι “κίτρινοι” στον αγώνα με τον Κολοσσό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…