Κεντρική Elite League Η πληρότητα και η κρίσιμη πεντάδα αγώνων

Η πληρότητα και η κρίσιμη πεντάδα αγώνων

mexas 2

Με φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα του Σαββάτου, με τον Κώστα Μέξα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με ολοένα και αυξανόμενη ένταση μέχρι την Παρασκευή, ημέρα αναχωρήσεως για το Μεσολόγγι. Φυσικά, η αλλαγή προπονητή στη νεοφώτιστη ομάδα κρατάει σε εγρήγορση τους “κυανόλευκους”,αφού ο προσεχής αντίπαλος “καίγεται” για τους βαθμούς της νίκης.

Να σημειωθεί ότι επιβεβαιώθηκε επισήμως η αναβολή του αγώνα μας με τον Ιωνικό Νίκαιας για την Τετάρτη 12/12 και ώρα 17:00 λόγω συμμετοχής διεθνών αθλητών και των δύο ομάδων (Σοκ, Σάφτενααρ) σε Εθνικές Ομάδες για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Στεν Σοκ θα ενισχύσει την Εθνική Εσθονίας την Παρασκευή 30/11 κατά της Γεωργίας στο Ταλίν και τη Δευτέρα 3/12 κατά της Γερμανίας. Θα επιστρέψει την Τρίτη 4/12 και θα ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του Ηρακλή.

Ως εκ τούτου το καλεντάρι των υποχρεώσεων του Ηρακλή διαμορφώνεται ως εξής:Σάββατο 24/11, 17:00: Χαρ.Τρικούπης-ΗΡΑΚΛΗΣ, Σάββατο 8/12, 17:00: Καβάλα – ΗΡΑΚΛΗΣ,Τετάρτη 12/12, 17:00: ΗΡΑΚΛΗΣ-Ιωνικός,Σάββατο 15/12, 17:00: ΗΡΑΚΛΗΣ-Κόροιβος,Σάββατο 22/12, 17:00: Ερμής Αγιάς-ΗΡΑΚΛΗΣ.

Ουσιαστικά, ο Ηρακλής σε αυτό το χρονικό διάστημα θα έχει πολλά και δύσκολα παιχνίδια, στα οποία θα πρέπει να κάνει το «πέντε στα πέντε», για να κάνει γιορτές στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…