Κεντρική Elite League Η καλύτερη άμυνα, οι πιο αποδοτικές επιθέσεις και η 2η αλλαγή στους πάγκους

Η καλύτερη άμυνα, οι πιο αποδοτικές επιθέσεις και η 2η αλλαγή στους πάγκους

Η νίκη του Ερμή Αγιάς επί του Ιωνικού Νικαίας έφερε μπέρδεμα στην κορυφή.

Μαζί με την ομάδα της Θεσσαλίας και της Αθήνας μπήκε και ο Ηρακλής στην πρώτη τριάδα και φυσικά το ρεκόρ του 4-1 είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή στην Α2.

Πάμε λίγο να δούμε τι γίνεται στην καλύτερη άμυνα και επίθεση.

Ο Ηρακλής  και το Μαρούσι με 81,6 πόντους μέσο όρο είναι οι πιο επιθετικοί βάση αριθμών, ενώ η καλύτερη άμυνα ανήκει στον Ιωνικό Νικαίας ,που δέχεται περίπου 67,4 πόντους σε κάθε αναμέτρηση και μάλλον είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την καλή του πορεία.

Στον αντίποδα, ο ουραγός Εθνικός είναι χωρίς νίκη (0-5), έχει την χειρότερη επίθεση, αλλά και τη χειρότερη άμυνα του Πρωταθλήματος .

Σε ένα άλλο σημαντικό στατιστικό στοιχείο, από την 4η μέχρι την 13 θέση η διαφορά ανάμεσα στις 10 ομάδες είναι μια επιτυχία, οπότε αντιλαμβάνεται κανείς πως μια ομάδα μπορεί να βρεθεί από το πλασάρισμα στα πλέι οφ, στην πιθανότητα να υποβιβαστεί.

Και φυσικά, τέλος, έχουμε τη δεύτερη αλλαγή τεχνικού μετά την αντικατάσταση του Στέφανου Πέρκου από τον Γιώργο Σκαραφίγκα στον Ερμή Αγιάς.

Ο σύλλογος της Νίκαιας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Μάριο Γούναρη, ενώ παράλληλα γνωστοποιήθηκαν και τα «διαζύγια» με τον τεχνικό διευθυντή, Ντίνο Καλαμπάκο και τον βοηθό, Χρήστο Κουτσουμπά.

Προσωρινά, αναλαμβάνουν ο Ακης Παπαδάκης  και ο Ακης Καλαϊτζάκης, που με την βοήθεια του Δημήτρη Φράτα θα αναλάβουν το τιμόνι της ομάδας  ενόψει Καβάλας.

Ολα αυτά μετά από 5 αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα και με την πιθανότητα πάντα να υπάρχουν και άλλες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…