Κεντρική Basket League ΑΕΚ Η εβδομάδα του Τσαλμπούρη

Η εβδομάδα του Τσαλμπούρη

tsalbouris aek

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, φροντίζοντας να αρπάζει από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που του δίνει ο Λούκα Μπάνκι. Οι τραυματισμοί των Καββαδά και Σάκοτα, αλλά κι η επιθυμία του Ιταλού τεχνικού να δώσει χώρο στους νεαρούς ταλαντούχες παίκτες της Ένωσης έφεραν στο προσκήνιο τον Έλληνα ψηλό, ο οποίος δεν σταματά να κερδίζει πόντους.

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται σήμερα (11/11) ήταν ίσως η καλύτερη του Τσαλμπούρη με τη φανέλα της ΑΕΚ. Όλα ξεκίνησαν από την Πυλαία, όταν κι ο νεαρός άσος πάτησε παρκέ για 14 λεπτά στον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, μετρώντας 8 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Ο Λούκα Μπάνκι έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του και τον επιβράβευσε άμεσα, ξεκινώντας τον στη βασική πεντάδα στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φουενλαμπράδα για το Basketball Champions League. Απέναντι στους Ισπανούς, o 22χρονος ψηλός μέτρησε 7 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα σε 15 λεπτά συμμετοχής, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε ιδανικά για τον Τσαλμπούρη με την εμφάνιση του στο χθεσινό (10/11) εντός έδρας παιχνίδι με τον Χολαργό. Ο Έλληνας άσος ήταν από τους κορυφαίους της Ένωσης και με ένα ξέσπασμα στην τρίτη περίοδο μέτρησε 11 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 14 λεπτά.

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης δήλωσε “παρών”, όποτε τον χρειάστηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο ταλαντούχος ψηλός έχει αρπάξει τις ευκαιρίες από τα μαλλιά κι όπως όλα δείχνουν ο Ιταλός τεχνικός δεν θα αργήσει να τον καθιερώσει.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Euroleague: Ρεκόρ προσέλευσης κόσμου φέτος στη διοργάνωση

Τεράστια αύξηση φέτος με ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στη Euroleague. Ο κόσμος φέτος γέμισε τα…