Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η δήλωση του Γκος για το επεισόδιο Μορέιρα – Χρυσικόπουλου

Η δήλωση του Γκος για το επεισόδιο Μορέιρα – Χρυσικόπουλου

goss 1

Ο Φιλ Γκος, ο οποίος ήταν και πάλι ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ, μίλησε για τη νίκη επί της Φρίμπουρ, ενώ σχολίασε το επεισόδιο που είχαν στον πάγκο Μορέιρα – Χρυσικόπουλος.

“Αρχίσαμε δείχνοντας συνέπεια με την άμυνα. Ο τρόπος που μπήκαμε, μας έκανε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να βρούμε εύκολο σκορ στον αιφνιδιασμό. Χαίρομαι που παίξαμε ως ομάδα στο παρκέ, παίζοντας καλύτερη άμυνα από άλλα παιχνίδια. Είναι η τρίτη σερί νίκη μας στη διοργάνωση και ο στόχος μας είναι η πρόκριση οπότε δημιουργούμε τις βάσεις. Η δουλειά δεν έχει γίνει όμως και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να τα καταφέρουμε”, τόνισε αρχικά.

“Θέλουμε να το κρατήσουμε μεταξύ μας. Δεν θέλουμε να δίνουμε λόγους για να γράφονται πράγματα. Αυτά συμβαίνουν διαρκώς στις ομάδες απλά είναι ατυχές ότι έγινε μπροστά σε όλους. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε ως ομάδα”, πρόσθεσε ο Αμερικανός γκαρντ για το επεισόδιο στον πάγκο.

Σε ό,τι αφορά την όλο και καλύτερη εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ αγώνα με τον αγώνα σχολίασε: “Είναι πρόκληση τα επόμενα παιχνίδια. Είναι δύσκολα ματς σε δύσκολα περιβάλλοντα με τον Ήφαιστο, την Τενερίφη και τον Άρη. Πρέπει να τα δούμε ένα προς ένα γιατί θα χρειαστούν διαφορετική προσέγγιση αλλά αυτό είναι το ωραίο στο μπάσκετ. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε αυτήν την άμυνα μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάθε ομάδα. Ο στόχος μας είναι να παίζουμε εκτός έδρας όπως και εντός. Είναι ο στόχος για κάθε ομάδα. Είναι δύσκολο αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και περνάει πρώτα από το μυαλό. Όσο είμαστε 12-13 παίκτες στην ίδια σελίδα θα τα καταφέρνουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…