Κεντρική Basket League ΑΕΚ Γκρίφιν:”Να σεβαστούμε τον αντίπαλο μας”

Γκρίφιν:”Να σεβαστούμε τον αντίπαλο μας”

aek griffin

Ο παίχτης της ΑΕΚ μέσα από το μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ μίλησε για τον αγώνα με τον Χολαργό στο ΟΑΚΑ και στάθηκε στην σοβαρότητα που πρέπει να δείξουν και να μην υποτιμήσουν τον Χολαργό.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Να σεβαστούμε τον αντίπαλο μας

Καλησπέρα σας φίλοι μου,

Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη στο Basketball Champions League με αντίπαλο την Φουενλαμπράδα. Αυτή η νίκη μας έφερε σε θέση ισχύος, όσο αφορά στην πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του BCL. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο σοβαροί και στη συνέχεια, καθώς ακολουθούν κι άλλα δύσκολα ματς.

Αφήνουμε πίσω, όμως, την Ευρώπη και εστιάζουμε στο ματς με τον Χολαργό. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε, ότι είναι μία δύσκολη αναμέτρηση. Ο αντίπαλος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία αυτές τις πρώτες αγωνιστικές και θα έρθει για να μας προκαλέσει όσα προβλήματα μπορεί.

Είχε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί σε σχέση με μας, ωστόσο, εμείς αυτές τις δύο ημέρες μετά τη Φουενλαμπράδα προπονηθήκαμε ακόμα πιο σκληρά και παρά τις απουσίες, που αντιμετωπίζουμε στο ρόστερ πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι.

Χρειάζεται σοβαρότητα, να μη χαλαρώσουμε σε κανένα λεπτό της αναμέτρησης και να σεβαστούμε τον αντίπαλο μας. Η νίκη είναι μονόδρομος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…