Κεντρική Basket League ΑΕΚ Γκρίφιν:”Να μην αφήσουμε στην Κύμη τον έλεχγο του αγώνα”

Γκρίφιν:”Να μην αφήσουμε στην Κύμη τον έλεχγο του αγώνα”

aek griffin

Ο Αμερικανός παίχτης της ΑΕΚ τοποθετήθηκε στο μπλογκ που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για  την επερχόμενη αναμέτρηση με την Κύμη στην έδρα της, εστιάζοντας στο επίπεδο των αντιπάλων και στη βοήθεια που μπορούν να δώσουν οι φίλοι της Ένωσης.

Το μπλογκ του Γκρίφιν:

Περιμένουμε τους οπαδούς μας στην Χαλκίδα

Καλησπέρα σας φίλοι μου,

Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό, παρά τις απουσίες που έχουμε στα τελευταία ματς. Την εβδομάδα που μας πέρασε πετύχαμε ακόμα μια πολύτιμη νίκη στο Basketball Champions League με αντίπαλο τη Λιετκαμπέλις. Μπορεί σε κάποια στιγμή του αγώνα να χάσαμε τον έλεγχο, ωστόσο, σοβαρευτήκαμε και κάναμε το 5-1 στο όμιλο. Mια νίκη πολύ σημαντική για τη συνέχεια.

Πλέον όλοι στην ομάδα έχουμε εστιάσει στον αυριανό αγώνα με την Κύμη στην Χαλκίδα. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Η Κύμη είναι μια ομάδα με δυνατό ρόστερ και ειδικά εντός έδρας έχει αποδείξει ότι είναι πολύ ανταγωνιστική. Πρέπει να μην την αφήσουμε σε καμία περίπτωση να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Εμείς πρέπει να καθορίσουμε τον ρυθμό από την αρχή και να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης.

Αυτές τις δύο ημέρες έχουμε δουλέψει αρκετά σκληρά με τους προπονητές μας, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Προσωπικά νιώθω πολύ καλά και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στην επίτευξη ακόμα μιας νίκης. Περιμένουμε και τους οπαδούς μας να έρθουν και να μας στηρίξουν, κάτι που κάνουν σε κάθε εκτός έδρας αγώνα. Είναι κάτι το φοβερό και σε αυτούς θα αφιερώσουμε την αυριανή εμφάνιση μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …