Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Γκάρετ:”Βγάζουμε ενέργεια και διασκεδάζουμε τα παιχνίδια”

Γκάρετ:”Βγάζουμε ενέργεια και διασκεδάζουμε τα παιχνίδια”

darius garett paok

Ο παίχτης του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα που αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό του στην Ευρώπη μετά την Αμερική και το κολλεγιακό μπάσκετ. Ο Ντάριους Γκάρετ μίλησε για την Φρίμπουργκ αλλά και για το καλό φεγγάρι των ”ασπρόμαυρων”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός άσσος:

Για την αυριανή αναμέτρηση:

”Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς, θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση, οπότε θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Είναι λίγο καλύτερη η ψυχολογία μας, αλλά έχουμε δουλειά μπροστά μας. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, για να παίρνουμε τις νίκες”.

Για το γεγονός ότι αύριο θα αντιμετωπίσει την πρώτη ομάδα για την οποία, ήρθε στην Ευρώπη:

”Η ελβετική, είναι μία λίγκα που αναπτύσσεται. Οι περισσότερες ομάδες παίζουν δυνατά, με ενέργεια. Είναι κάτι που θα αντιμετωπίσουμε αύριο, είναι κάτι που αναπτύσσεται, θα μεγαλώσει τα επόμενα χρόνια. Προσωπικά, έχω πολλές αναμνήσεις από εκεί. Ήταν η πρώτη μου χρονιά στην  Ευρώπη, η πρώτη επαγγελματική χρονιά. Ήταν η πρώτη πόλη που έφυγα από την Αμερική για να παίξω μπάσκετ. Έχω πολλές αναμνήσεις και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε αντίπαλοι”.

Για τον τομέα, όπου έχει βελτιωθεί περισσότερο ο ΠΑΟΚ σε αυτές τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες:

”Στο κομμάτι της ενέργειας. Το βγάζουμε στο παρκέ, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, διασκεδάζουμε το παιχνίδι κι αυτό βγαίνει και στο γήπεδο”.

Για το στοιχείο που έχει παίξει το μεγαλύτερο ρόλο, για να αλλάξει ο ΠΑΟΚ το «διακόπτη»:

”Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει. Σίγουρα κάτι άλλαξε, επειδή δεν κερδίζαμε, το κάναμε όμως. Νικάμε και θα πρέπει να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο  την εικόνα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …