Κεντρική Basket League Γιατράς: “Να μην περιμένει κανείς ένα εύκολο παιχνίδι”

Γιατράς: “Να μην περιμένει κανείς ένα εύκολο παιχνίδι”

makis giatras

Την Κύμη υποδέχεται (24/11, 15:45) ο Προμηθέας για την αγωνιστική της Basket League, με τον Μάκη Γιατρά να κάνει δηλώσεις για την αναμέτρηση. Ο κόουτς των Πατρινών στάθηκε στις απουσίες που έχει η ομάδα του, ενώ τόνισε πως δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι παρά το αρνητικό σερί ηττών της ομάδας της Εύβοιας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Εμείς, τώρα, βλέπουμε μόνο την Κύμη. Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε τις απουσίες μας με τους Κατσίβελη και Κασελάκη, αντιμετωπίζουμε κι ένα πρόβλημα με το Λίποβι, ο οποίος είναι ερωτηματικό εάν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, ενώ έχουμε και τον Έλις που ακόμη είναι ανέτοιμος εξαιτίας του τραυματισμού του. Να μην περιμένει κανείς ένα εύκολο παιχνίδι. Εμείς θα εμφανιστούμε στην ίδια σελίδα, θα βγάλουμε την ίδια ενέργεια στο παρκέ. Θέλουμε τη νίκη προκειμένου να πάμε στη διακοπή του πρωταθλήματος, για να ξεκουραστεί και το μυαλό και το σώμα μας”.

Η αποστολή του Προμηθέα για το παιχνίδι είναι: Γκίκας, Τσαϊρέλης, Γερομιχαλός, Καραΐσκος, Σανδραμάνης, Σαλούστρος, Μέιερ, Όντουμ, Μπράουν, Λαναράς, Έλις, Παρκς, Μαντζούκας και Λίποβι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…