Κεντρική Basket League Γιατράς: “Έχουμε γολγοθά μπροστά μας με 4 σερί εκτός έδρας παιχνίδια”

Γιατράς: “Έχουμε γολγοθά μπροστά μας με 4 σερί εκτός έδρας παιχνίδια”

makis giatras

Νίκη για τον Προμηθέα στην έδρα του Ρεθύμνου, με τον Μάκη Γιατρά να δηλώνει πως ήταν μια σημαντική νίκη. Ο προπονητής των Πατρινών συμπλήρωσε πως θα μπορούσαν να καθαρίσουν πιο εύκολα το ματς, ενώ μίλησε και για την δύσκολη συνέχεια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ήταν μία σημαντική νίκη για την ομάδα μου. Είχαμε 3 παιχνίδια σε 6 ημέρες, με τα δύο από αυτά να είναι εκτός έδρας. Είχαμε τις απουσίες μας και την κούραση μας. Μας δημιουργήθηκε και πρόβλημα με τον Παρκς μέσα στο παιχνίδι. Χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια αλλά είχαμε ενέργεια, διάθεση και πίστη. Κάποια στιγμή το Ρέθυμνο Cretan Kings ξέφυγε με 4 πόντους αλλά βάλαμε μεγάλα σουτ. Στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει αλλά χάσαμε εύκολα καλάθια και ο Μπαρτ έβαλε ένα μεγάλο σουτ. Νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια μία ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στην Α1. Και με τις αλλαγές θα είναι ακόμη καλύτερη στο μέλλον. Τους εύχομαι καλή συνέχεια.

Εμείς από αύριο πετάμε για την Αθήνα και από εκεί για Δανία και μετά Λιθουανία. Έχουμε Γολγοθά μπροστά μας, ενώ ξέχωρα από τα δύσκολα ματς, έχουμε 4 σερί εκτός έδρας. Νομίζω πως αν δίναμε στον χειρότερο εχθρό μας να μας φτιάξει το πρόγραμμα δε θα το έκανε έτσι. Συνεχίζουμε, δείχνουμε δύναμη. Σημαντικό είναι ότι η ομάδα μαζί χάνει και μαζί κερδίζει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…