Κεντρική Basket League Γιατράς: “Αυτή είναι η καινούρια πραγματικότητα”

Γιατράς: “Αυτή είναι η καινούρια πραγματικότητα”

makis giatras

O Προμηθέας Πατρας μετά την ήττα από την Στρασμπούρ για το Basketball Champions League, στρέφει την προσοχή του στο ματς που ακολουθεί κόντρα στο Ρέθυμνο στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος (11/11, 15.45).

O προπονητής των Πατρινών Μάκης Γιατράς, μίλησε για το παιχνίδι που ακολουθεί για την ομάδα του, ενώ στην συνεχεία αναφέρθηκε τόσο στα μαζεμένα παιχνίδια που έχει δώσει το σύνολο του, όσο και στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Γιατράς:

“Προερχόμαστε από δύο συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια, τη Δευτέρα (5/11) για το Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό και την Τετάρτη (07/11) στο Basketball Champions League με τη Στρασμπούρ. Είχαμε να κάνουμε ένα μεγάλο ταξίδι, όμως είναι η καινούρια πραγματικότητα και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτά τα δεδομένα”.

Για τους τραυματισμούς

“Παρά τις απουσίες των τραυματιών Έλις και Χολ δείξαμε στο Στρασβούργο ότι μπορούμε να σταθούμε σε υψηλό επίπεδο και στην Ευρώπη. Πλέον, γυρίζουμε στο απαιτητικό ελληνικό πρωτάθλημα, με τις πολύ καλές ομάδες, τους ποιοτικούς παίκτες και τους αξιόλογους προπονητές. Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο είναι πολύ δύσκολο κι εμείς οφείλουμε να έχουμε διαύγεια, συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, με στόχο τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…